Life

Prezentatoarea Te cunosc de undeva a rămas fără aer, la propriu. Alina Pușcaș, de urgență la doctor

14.05.2021 | 12:03
Prezentatoarea Te cunosc de undeva a ramas fara aer la propriu Alina Puscas de urgenta la doctor
Alina Pușcaș, prezentatoarea emisiunii Te cunosc de undeva. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Alina Pușcaș, prezentatoarea show-ului Te cunosc de undeva de la Antena 1, a povestit o situație extrem de neplăcută prin care a trecut din cauza alergiilor sezoniere. Vedeta a mărturisit că i-a fost atât de rău încât la un moment dat a rămas fără aer.

Cu toate acestea, nu vrea să facă o dramă din asta, deși e speriată de fiecare dată când vine primăvara pentru că știe ce o așteaptă.

ADVERTISEMENT

Vedeta a spus că nu vrea să îi panicheze pe cei din jur, dar se teme ca situația să nu se agraveze, având în vedere că a făcut deja un atac de panică din cauza alergiei pe care o are.

Alina Pușcaș a făcut atac de panică. Prezentatoarea Te cunosc de undeva suferă de o alergie severă

Prezentatoarea de la Te cunosc de undeva va consulta un alergolog pentru a afla ce tratament trebuie să urmeze pentru a evita pe viitor episoade atât de severe precum cel prin care a trecut recent.

ADVERTISEMENT

„Sunt într-o situație destul de nasoală cu alergiile. Nu plâng. Așa este reacția, destul de agresivă. În concluzie, merg chiar acum la alergolog pentru că s-a agravat mult în ultima perioadă”, le-a spus cu lacrimi în ochi Alina Pușcaș fanilor pe Instagram.

„M-am ales cu aceste reacții alergice prin 2018, 2019, dar au debutat cu strănuturi, ceva destul de banal. Până în momentul de față au tot crescut în intensitate. Aseară am trăit cam cea mai gravă formă a alergiei de până acum.

ADVERTISEMENT

În timp ce veneam în mașină cu copiii de la grădiniță mi s-a blocat respirația, am făcut tahicardie instant, mi s-au umflat tâmplele, nasul, nu mai vedeam bine în fața ochilor. Astfel, am avut parte și de primul meu atac de panică”, a continuat să explice vedeta Antenei 1.

Și Răzvan Fodor e afectat de aceeași problemă

Nu este singura vedetă de la Antenă care acuză astfel de reacții severe. Și Răzvan Fodor s-a plâns de curând de faptul că în această perioadă a anului îi lăcrimează ochii des și are tot felul de iritații.

ADVERTISEMENT

Acesta le-a mărturisit fanilor că are ochi de melc, ba chiar le-a arătat acest lucru, întrebându-i dacă și ei au trecut prin astfel de situații neplăcute.

Spre deosebire de Alina, alergia nu se manifestă la fel de agresiv în cazul lui, fiind deja obișnuit cu simptomele minore pe care le are în special primăvara.

 

 

ADVERTISEMENT