Life

O renumită prezentatoare tv a aflat în direct că suferă de cancer. Primele poze din spital, după extirparea tumorei

29.07.2020 | 11:12
O renumita prezentatoare tv a aflat in direct ca sufera de cancer Primele poze din spital dupa extirparea tumorei
ADVERTISEMENT

Prezentatoare tv la un post mare de televiziune, vedeta a aflat în direct chiar de la o telespectatoare că suferă de cancer tiroidian.

Victoria Price, de la postul de televiziune WLA News, a primit un mail de la o admiratoare chiar în timpul jurnalului de știri.

ADVERTISEMENT

Fmeia îi sugera să meargă la un control pentru că are o umflătură la gât cu potențial de cancer. Jurnalista a mers urgent la un control de rutină care a dovedit spusele telespectatoarei.

Prezentatoare tv, operată de urgență

După e telespectatoarea a anunțat-o că este posibil să aibă cancer tiroidian, vedeta a dat fuga la un control medical. Doctorul endocrinolog i-a confirmat ceea ce admiratoarea ei sesizase. Astfel, ea a fost operată de urgență.

ADVERTISEMENT

De pe patul de spital, jurnalista a postat imagini cu ea chiar după operație. Și-a anunțat fanii că se simte bine și că este în afara oricărui pericol.

„ O telespectatoare mi-a trimis un mail luna trecută. A văzut o umflătură la gâtul meu. A spus că îi amintea de situația ei. Avea cancer. S-a dovedit că și eu am. Dacă nu aș fi primit acest mail, nu mi-aș fi sunat niciodată medicul. Cancerul ar fi continuat să se răspândească. Este un gând înspăimântător și umilitor.”, a mărturisit Victoria Price pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Victoria Price, prezentatoarea din Florida, și-a încurajat fanii și telespectatorii să meargă la doctor până nu este prea târziu.

În contextul coronavirus, oamenii și-au neglijat probleme de sănătate din ultima perioadă și s-au focusat pe strict pe ceea ce înseamnă COVID-19. Înainte de virus, ca și după, bolile existau și vor exista, iar cazul Victoriei Price este o dovadă vie că nu trebuie să uităm de vizitele medicale anuale sau controalele de rutină.

ADVERTISEMENT

Prezentatoare tv a reușit să-și salveze viața după ce telespectatoarea sa i-a trimis mail chiar când se afla în direct, însă acesta este un caz fericit. Nu toată lumea are noroc să i se semnaleze o boala, motiv pentru care trebuie să acționăm singuri.

 

ADVERTISEMENT