Life

Prezentator TV, ucis alături de iubitul lui. Cine este, de fapt, autorul crimei

Un prezentator tv a fost ucis alături de iubitul lui. O crimă fără precedent a avut loc, iar autorul acesteia îi știa pe cei doi.
28.02.2024 | 21:53
Prezentator TV ucis alaturi de iubitul lui Cine este de fapt autorul crimei
Prezentator TV, ucis alături de iubitul lui. Sursă foto: Pinterest / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Un prezentator tv a fost ucis alături de iubitul lui. O crimă fără precedent a îngrozit întreaga comunitate. Cine este autorul și cum s-a întâmplat totul? Detalii tulburătoare ies la suprafață.

Prezentator TV, ucis alături de iubitul lui

O crimă șocantă a îngrozit Australia. Un prezentator tv a fost ucis alături de iubitul lui. Este vorba despre Jesse Baird, în vârstă de 26 de ani. Tânărul era un prezentator tv extrem de apreciat în țară.

ADVERTISEMENT

Cea de a doua victimă este chiar iubitul lui, Luke Davies, în vârstă de 29 de ani. Cei doi au fost dați dispăruți săptămâna trecută, însă nimeni nu se aștepta vreodată la un final tragic.

Familia și prietenii au alertat autoritățile. Iar după lungi căutări, cadavrele celor doi au fost descoperite. Acestea au fost ascunse sub pietre și alte resturi, pe o proprietate din orașul Bungonia.

ADVERTISEMENT

Printre altele, la fața locului autoritățile din Australia au mai găsit și două genți pentru plăci de surf. Se pare că trupurile celor doi ar fi fost transportate cu ajutorul acestora. Cine este însă autorul crimei?

Lucrurile au devenit și mai tulburătoare. Se pare că respectivul prezentator tv și iubitul său au fost uciși de un polițist, Beaumont Lamarre-Condon, în vârstă de 28 de ani. În ceea ce privește motivul, se pare că la mijloc a fost vorba de gelozie.

ADVERTISEMENT

Cine a fost autorul crimei, de fapt

Anchetatorii au dezvăluit că polițistul a avut în trecut o relație cu prezentatorul tv. Gelos pe noua relație a acestuia, el nu s-a mai uitat în urmă. Asta le-a povestit polițistul anchetatorilor, iar mai apoi a povestit și unde a ascuns cadavrele celor doi.

„Familiile au fost informate. Și detectivii de la locul crimei tocmai au sosit la fața locului în acel loc acum.”, a anunțat, marți, poliția din New South Wales. Sursa citată a mai scos la suprafață și alte detalii tulburătoare.

ADVERTISEMENT

Se pare că cei doi bărbați au fost uciși chiar în casa lor, pe 19 februarie, cu o armă de foc. Asta s-a întâmplat în Paddington, o suburbie din Sydney. Ulterior, criminalul a transportat cadavrele până la locul unde au fost găsite.

Menționăm faptul că Jesse Baird a fost un prezentator extrem de apreciat în Australia. De cealaltă parte, iubitul său, Luke Davies, a fost însoțitor de bord. Pentru Beaumont Lamarre-Condon însă, relația celor doi a fost prea mult, bărbatul fiind orbit de gelozie.

„Cadavrele au fost acoperite de moloz și starea lor nu va fi cunoscută până când nu vom face o investigație adecvată a locului crimei și, de acolo, vom putea face și o autopsie.”, a mai explicat detectivul Daniel Doherty, citat de The Independent.

ADVERTISEMENT