Life

Prietena Cristinei Ich, scandal monstru cu influencerii străini. Daiana Anghel a făcut o gafă imensă

08.01.2021 | 00:00
Prietena Cristinei Ich scandal monstru cu influencerii straini Daiana Anghel a facut o gafa imensa
Prietena Cristinei Ich, scandal monstru cu influencerii străini. Daiana Anghel a făcut o gafă imensă. Sursa foto: avantaje.ro
ADVERTISEMENT

Daiana Anghel, o cunoscută influenceriță de pe Instagram, prietenă a Cristinei Ich, se află într-un scandal uriaș cu influencerii străini, din cauza unei greșeli pe care fanii nu o vor uita. Cu toate acestea, tânăra refuză să-și recunoască gafa. 

Influencer de beauty și skin care, Daiana Anghel postează zilnic pe Instagram și le oferă fanelor ei sfaturi de îngrijire a pielii. Aceasta a stârnit foarte multe controverse din cauza unor postări plagiate de la influencerii internaționali, pe care Daiana le neagă.

ADVERTISEMENT

Blondina a postat mai multe informații despre îngriirea pielii care aparțin altor persoane și pe care ea și le-a însușit ca fiind ale ei, motiv pentru care trece printr-un mare scandal.

Prietena Cristinei Ich, scandal monstru cu influencerii străini. Daiana Anghel a făcut o gafă imensă

Tot mai mulți influenceri au parte de scandaluri în ultima vreme. Cristina Ich este criticată aproape zilnic de Oana Zăvoranu, alături de alte vedete, iar prietena și colega ei de breaslă, Daiana Anghel, a fost acuzată de plagiat.

ADVERTISEMENT

Blondina, care este una dintre cele mai urmărite influencerițe de skin care de pe Instagram, a postat mai multe informații despre îngrijire pe contul ei. Spre ghinionul ei, potările ei aparțin altor persoane din mediul online de peste hotare, care i-au adus numeroase acuzații.

Vedeta se apără și susține că nu a copiat nimic de la alții, în ciuda criticilor pe care le-a primit atât de la „victime”, cât și de la urmăritori, pe care i-a dezamăgit cumplit.

ADVERTISEMENT

„The Eco Well, sunt mai mult decât fericită să îți dau referințe de la cursuri până la cărți și tone de articole cu aceeași informație. De asemenea, referințe pe Instagram, toate repetând la nesfârșit aceeași chestie.Sunt fericită pentru că ai găsit o modalitate de a vâna urmăritori, bucură-te, dar a fost calea altora înainte ca tu să ai conținutul pe care doar tu crezi că îl ai. De fapt, eu nu am știut de pagina sau paginile tale până astăzi, dar sunt bucuroasă să contribui cu încă un urmăritor”, a scris prietena Cristinei Ich după acuzațiile primite, relatează cancan.ro.

Daiana Anghel
Daiana Anghel este implicată într-un scandal. Sursa foto: Instagram

Replici acide pe Instagram

James Welsh i-a transmis blondinei câteva mesaje în care i-a cerut să-i prezinte studiile care au făcut-o să-și asume informațiile respective, care seamănă perfect cu cele scrise de The Eco Well.

ADVERTISEMENT

„Daiana Anghel, tu ai copiat literalmente această postare! Nu poti să folosești aceleași cuvinte (și să le expui!) și să pretinzi că îți aparțin. Deci, continuă și dă-ne, arată-ne, studiile, referințele care te-au făcut să scrii primul articol care, printr-o coincidenţă, se întâmplă să fie același cu cel care aparține celor de la The Eco Well. Noi vom aștepta, soro”, a scris acesta.

Daiana Anghel, scandal monstru cu influencerii internaționali
Daiana Anghel, scandal monstru cu influencerii internaționali. Sursa foto: Instagram/ Colaj: Fanatik

Cei de la care Daiana Anghel a plagiat conținutul i-au transmis vedetei că ar trebui să citeze sursa atunci când postează diverse informații și nu să-și atribuie meritele. Chiar dacă i s-au prezentat dovezi ale gafei pe care a comis-o, prietena Cristinei Ich nu a vrut să recunoască nimic.

„Bună, @daianaanghel. Mă bucur că îți place conținutul meu. Data viitoare când îl folosești cuvânt cu cuvânt, ai putea să mă citezi și pe mine (sau pe orice persoană de la care iei conținut)”, a fost mesajul de la The Ecoo Well.

ADVERTISEMENT
Tags: