Life

Prietena Simonei Săndulescu vorbește despre sinuciderea artistei în Lacul Morii: ”Nu am nici cea mai vagă idee”

Înainte ca Simona Săndulescu să se fi sinucis, înecată în Lacul Morii din București, ea a lăsat un mesaj și i-a transmis unei prietene ultima ei dorință.
07.08.2022 | 20:58
Prietena Simonei Sandulescu vorbeste despre sinuciderea artistei in Lacul Morii Nu am nici cea mai vaga idee
Ultimele cuvinte ale artistei sinucigașe, Simona Săndulescu, dedicate unei prietene / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Simona Săndulescu s-a sinucis în Lacul Morii din Capitală, iar în mesajul de adio a explicat și gestul extrem la care a apelat. Iar în ultimele ei cuvinte, cunoscuta artistă a rugat-o pe o prietenă de-ale sale să transmită un mesaj.

Ultimele cuvinte ale artistei sinucigașe, dedicate unei prietene

Simona Săndulescu s-a sinucis în seara zilei de vineri, 5 august 2022, după ce a intrat în Lacul Morii cu gândul să moară. Înainte însă a lăsat un mesaj explicit cu privire la intențiile ei, dar a formulat și o ultimă dorință.

ADVERTISEMENT

”Dragii mei prieteni care mă admirați artistic, știu că vă dezamăgesc! Dar viața a devenit insuportabilă pentru mine…..Vă rog să mă iertați! Dragul meu Edward Aurelian Bar, tu știi că te-am iubit nespus! Acum intru în Lacul Morii purtând povara unei iubiri neîmpărtășite… Draga mea Cristina D. , te rog să îi transmiți!”, a notat artista Simona Săndulescu pe contul ei de socializare.

Cu toate acestea, prietena pomenită de Simona Săndulescu în mesajul ei de adio a explicat, pentru Antena 3, că nu înțelege motivul pentru care artista a nominalizat-o pentru a transmite ultima ei dorință.

ADVERTISEMENT

“Îmi pare rău, însă nu sunt eu persoana potrivită. Nu eram atât de apropiate şi nu am nici cea mai vagă idee de ce s-a întâmplat aşa ceva”, a declarat prietena Simonei Săndulescu conform Antena 3.

Simona Săndulescu și prietena ei se relaxau împreună

Dar, chiar dacă amica artistei susțineau erau foarte apropiate, cele două aveau fotografii împreună postate pe conturile de socializare, imaginile cu pricina arătându-le în timp ce petreceau momente în care se relaxau într-un pub din București.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, amica artistei care s-a sinucis pare să fi fost prietenă și cu bărbatul pomenit în mesajul de adio, fotografiile făcute împreună, în diverse ocazii, arătându-i cum se bucurau de vernisaje de pictură.

Simona Săndulescu a anunțat că se sinucide, pe Facebook

Artista Simona Săndulescu a anunțat pe conturile ei de socializare că se va sinucide, iar mesajul ei de adio i-a alertat pe toți amicii pe care îi avea. Din acel moment, mesajele prin care artista era îndemnată să renunțe la gestul extrem despre care a vorbit au început să curgă.

ADVERTISEMENT

”Simonaaaa! Te implor! Nu face o prostie!”, ” Nimeni și nimic nu merită gestul acesta! Suntem mulți care te iubim!”, îi scriau amicii, în timp ce alți prieteni ai artistei au solicitat intervenția de urgență a Poliției.

Din păcate, toate eforturile au fost în zadar, iar trupul Simonei Săndulescu a fost găsit, fără viață, în Lacul Morii din București. Trupul neînsuflețit al artistei a fost scos din Lacul Morii din București pe 6 august, în jurul orelor 1.40, de scafandri, în urma unei acțiuni la care au luat parte polițiști ai secției 20, pompieri și un echipaj medical care, din păcate, a putut doar să constate decesul femeii înecate.

Simona Săndulescu, o artistă cunoscută

Simona Săndulescu era o artistă cunoscută în toată România. Calitățile ei de instrumentist – organistă de excepție – au fost puse în valoare, în repetate rânduri, în diverse concerte pe care le-a dat alături de Corul Radio.

Simona Săndulescu devenise, acum 12 ani, doctor în muzică, iar recitalurile susținute au fost apreciate la Catedrala Sfântul Iosif, Universitatea Națională de Muzică, Biserica Italiană, Biserica Franceză, dar și în țară, alături de Orchestra Radio.

ADVERTISEMENT