Life

Misterul morţii sopranei Maria Macsim Nicoară ar putea fi elucidat. Dezvăluiri neaşteptate ale prietenei sale apropiate

Prietena sopranei Maria Macsim Nicoară a făcut câteva dezvăluiri care ar putea schimba tot ce se știa în cazul morții artistei.
21.05.2021 | 12:20
Misterul mortii sopranei Maria Macsim Nicoara ar putea fi elucidat Dezvaluiri neasteptate ale prietenei sale apropiate
Maria Macsim Nicoară a decedat la finalul anului 2020. Foto: libertatea.ro
ADVERTISEMENT

Maria Macsim Nicoară ar fi vrut să divorțeze înainte de deces, susține prietena sopranei, în contextul în care acum soțul acesteia este bănuit că ar fi omorât-o.

Trecerea în neființă a cântăreței din Iași este în continuare anchetată de procurori. La scurt timp după ce s-a confirmat decesul acesteia, au apărut mai multe ipoteze privind cauza morții.

ADVERTISEMENT

Mulți nu își pot explica cum a putut cădea pe scări și cred că principalul responsabil pentru această tragedie ar fi chiar soțul femeii, acum văduv.

Prietena sopranei Maria Macsim Nicoară a rupt tăcerea

Vasilica Frunză, una din persoanele apropiate de mezzo-soprană a dezvăluit ce i-a mărturisit aceasta înainte să moară. Femeia a declarat la „Acces direct” că intenționa să se separe de soțul ei.

ADVERTISEMENT

Maria Macsim Nicoară se consulta de multe ori cu prietena ei și îi povestea lucrurile care o frământau. Potrivit declarațiilor acesteia, în ultima vreme, înainte de decembrie 2020 când s-a stins din viață, aceasta era foarte tristă.

„Mi-am dat seama că e tristă, ea era într-un fel hotărâtă să pună punct acestei relații, ea spunea că după Paște încearcă să clarifice această situație că nu mai poate, deja e prea mult. Mi-a cerut părerea despre un posibil copil, se gândea să înfieze”, a declarat prietena sopranei Maria Macsim Nicoară la Antena 1.

ADVERTISEMENT

Femeia  a mai dezvăluit că neînțelegerile artistei cu soțul ei se înmulțeau în ultima vreme. Ea a aflat că au existat nenumărate agresiuni verbale. Nu a putut spune dacă bărbatul a fost violent cu femeia, dacă a ajuns să o bată.

„Este prea grav ce e acolo”

Cunoscând îndeaproape relația pe care soprana o avea cu soțul ei, Vasilica tinde să creadă că acesta nu e complet nevinovat. Și ei, ca multor altor persoane, li se pare suspect și grav ce s-a întâmplat în acea casă.

ADVERTISEMENT

A acceptat prea mult, ea a avut parte de niște violențe cel puțin verbale. Vă dați seama că nu cazi pe scări și ai gaură în cap. Este prea grav ce e acolo”, a adăugat prietena Mariei Nicoară.

Mezzosoprana a decedat la finalul lunii decembrie după câteva luni în care a stat în comă la spital. Cazul este în continuare investigat de procurori, căci nu s-a stabilit încă în mod exact cum s-a întâmplat acel presupus accident.

 

ADVERTISEMENT