Prietenie de 20 de ani între Daum şi un antrenor român: "Ne cunoaşte foarte bine!"

Gigi Multescu, antrenorul formaţiei CS Universitatea Craiova, şi Christoph Daum, selecţionerul echipei naţionale a României, se cunosc de mai bine de 20 de ani.

Cei doi antrenau în Turcia atunci cînd selecţionerul neamţ cucerea primul titlu cu Besiktas. Românul şi-a amintit că o victorie a echipei sale a favorizat succesul lui Daum.

Înaintea partidei dintre CS U Craiova şi ASA Târgu Mureş, Christoph Daum a stat de vorbă cu antrenorii celor două formaţii, iar selecţionerul a reuşit să se revadă cu Gigi Mulţescu.

"Ne cunoaştem foarte bine, am lucrat împreună, în Turcia, ne-am confruntat de cîteva ori. El era la Samsunspor, eu eram la Beşiktaş şi sînt unele poveşti vechi. Era perioada în care Samsunspor era o echipă de succes şi puternică. Beşiktaş a fost mereu o echipă de top. Am discutat despre aşa-zisele vremuri bune", a explicat Daum.

"Ce să-mi spună...? Că echipa a arătat un spirit ofensiv, ceea ce e în beneficiul fotbalului. Mi-a urat baftă şi şi-a exprimat speranţa că vom avea jucători la echipa naţională", a adăugat şi Mulţescu.