News

Prietenii lui Mihai Constantinescu, mesaje emoționante după ce acesta a suferit un stop cardio-respirator

14.05.2019 | 08:42
Prietenii lui Mihai Constantinescu mesaje emotionante dupa ce acesta a suferit un stop cardiorespirator

Numele grele din muzica românească și prieteni de-ai lui Mihai Constantinescu au reacționat după ce au aflat aseară că marele artist a ajung de urgență la spital, după ce a suferit un stop cardio-respirator. Cântărețul se află acum la Terapie Intensivă la Spitalul Floreasca din Capitală și se luptă pentru viața lui.

Cântăreți celebri, alături de Mihai Constantinescu

Printre persoanele care au vrut să își arate solidaritatea, au transmis gânduri Adrian Daminescu, Adrian Enache și Marius Țeicu. Aceste nume sonore din industria muzicală românească sunt alături de Mihai Constantinescu, care în aceste momente are nevoie să fie mai puternic decât niciodată.

Marius Țeicu are încredere în voința artistului și spune că a vorbit acum o săptămână cu el și nu prezenta probleme de sănătate. Încrezător că se va face bine este și Adrian Enache, care amintește una dintre realitățile triste ale muzicii românești, și anume că nu știm să avem grijă de artiștii noștri ori să le punem în valoare munca așa cum trebuie.

Marius Țeicu are încredere că Mihai se va face bine. Sursa foto: EUROPA FM

A. Enache: ”Ar trebui să avem mai multă grijă de artiștii valoroși”

Adrian Constantin Daminescu a reacționat pe pagina personală de Facebook și i-a îndemnat pe cei care îl apreciază să se roage pentru solistul de muzică ușoară. Cântărețul a mai ajuns în stare gravă la spital în anul 2008, când i s-au descoperit mai multe boli, iar în luna octombrie 2017 s-a dus singur la clinică pentru o operație pe inimă.

„Nu îmi vine să cred, e groaznic. Am vorbit cu el acum o săptămână, m-a sunat de ziua mea. Eu cred că o să-și revină, trebuie sa-și revină. El are o voință mare. Dumnezeu îl va ajuta, pentru ca avem toți nevoie de el”, a declarat Marius Țeicu la tv, scrie libertatea.ro.

„Ar trebui să avem mai multă grijă de artiștii valoroși, atunci când sunt în viață. Am crescut cu acești mari artiști și ne doare când auzim vești din astea triste”, este mesajul lui Adrian Enache.

Tags: