News

Prietenii lui Răzvan Ciobanu, atac la preoții care au oficial slujba de înmormântare! Ce discurs au ținut aceștia

02.05.2019 | 17:10
Prietenii lui Razvan Ciobanu atac la preotii care au oficial slujba de inmormantare Ce discurs au tinut acestia

Cei prezenți la înmormântarea lui Răzvan Ciobanu nu au fost mulțumiți de discursul pe care l-a ținut preotul care a oficiat slujba de la Cimitirul Progresul din Capitală. Printre ei se numără Alin Gălățescu. Prietenul creatorului de modă l-a atacat pe preot pentru cuvintele pe care le-au rostit despre Răzvan, legându-se de orientarea sa sexuală.

Alin Gălățescu, mâhnit de ce a văzut la înmormântarea lui Răzvan Ciobanu: O slujbă jenantă

Alin Gălățescu a considerat slujba de înmormântare drept una grotescă, strict din perspectiva felului în care preotul a vorbit despre designer-ul pentru care au venit să îl conducă pe ultimul drum sute de persoane. Gălățescu a remarcat și neprofesionalismul celui care a ținut discursul, căruia i-a sunat telefonul destul de des.

E o stare tristă, sunt foarte mulţi, l-au iubit foarte multe personaje, a fost minunat, poate mai puţin preotul, care a ţinut o slujbă jenantă şi prozeletistă, totalmente nelalocul ei, cu exemple din căsătorii heterosexuale care nu-şi aveau locul deloc aici. (…)

Răzvan Ciobanu a fost înmormântat astăzi

Preotului i-a sunat telefonul de mai multe ori în timp ce predica

I-a mai sunat şi telefonul din când în când. Restul slujbei a fost minunată. Mai puţin predica aceasta… care a fost din punctul meu de vedere grotesc”, a spus Alin Gălățescu la România TV. Cuvinte frumoase au avut de spus, în schimb, Iulia Albu și Cătălin Botezatu la înmormântarea lui Ciobanu.

Iulia a spus că nimeni nu l-a înțeles, dar el cu siguranță îi iartă, de acolo de sus. Totodată, criticul de modă a mai declarat că dacă ar fi văzut câți oameni au mers să își ia adio de la el ar fi râs. Răzvan Ciobanu a fost criticat și aplaudat pentru faptul că a avut curajul să își recunoască orientarea sexuală într-o societate conservatoare, ca a noastră.

În urmă cu mulți ani, Răzvan a vorbit public despre viața sa personală fără să intre în prea multe detalii. În aceeași măsură a recunoscut că a fost dependent de cocaină, drog pe care l-ar fi consumat și după ce a scăpat de această adicție. Răzvan a vorbit despre droguri în ideea de a-i face pe ceilalți să conștientizeze că nu poate fi un subiect tabu, mai ales că acestea fac mult rău.