News

Prietenii nu îl vor vedea pe Răzvan Ciobanu la înmormântare! Decizia familiei

01.05.2019 | 11:05
Prietenii nu il vor vedea pe Razvan Ciobanu la inmormantare Decizia familiei

Prietenii nu îl vor mai putea vedea pe Răzvan Ciobanu la înmormântarea sa. Familia a decis! Răzvan Ciobanu a murit în cursul zilei de luni, în a doua zi de Paște. Totul s-a petrecut din cauza unui accident rutier violent în Săcele, județul Constanța.

Prietenii nu îl vor vedea pe Răzvan Ciobanu la înmormântare! Familia ține sicriul închis

ca sicriul în care se afla trupul neînsuflețit să rămână închis, lucru la care nu se așteptau mulți veniți la capelă, conform informațiilor din rpesă. Chiar dacă cei care i-au fost dragi sufletului creatorului de modă nu l-au putut vedea, Laura Vicol, prietenă cu acesta, a afirmat că a fost îmbrăcat frumos, cu hainele salepreferate. Eu l-am văzut, am apucat să îl pup. Este frumos, l-am îmbrăcat cu hainele lui preferate, este foarte frumos. Era foarte mândru că slăbise atât de mult și este foarte frumos”, a declarat Laura Vicol presei.

Amintim că mașina în care se afla Răzvan Ciobanu a ricoșat în câțiva copaci și s-a rostogolit de câteva ori. Din cauza faptului că nu purta centura e siguranță, celebrul designer a fost găsit în afara vehiculului. Acesta era deja decedat de patru ore la momentul în care proprietarea unei ferme aflate în apropierea locului accidentului l-a găsit și a anunțat autoritățile.

Răzvan Ciobanu nu va putea fi văzut la înmormântare! Familia a decis să țină sicriul închis.
Răzvan Ciobanu nu va putea fi văzut la înmormântare! Familia a decis să țină sicriul închis.

Răzvan Ciobanu, pozitiv la substanțe interzise

Primele teste după autopsie au arătat că celebrul designer consumase substanțe interzise. Alte analize amănunțite se vor înfăptui, pentru că primele pot oferi erori. Rezultatele finale vor veni peste maximum două săptămâni, potrivit specialiștilor.

Autopsia a indicat faptul că artistul a murit în urma unei hemoragii interne cauzate de impactul puternic. Trupul neînsuflețit al creatorului de modă se află depus la capela Cimitirului Progresul, urmând ca acesta să fie condus pe ultimul drum în cursul zilei de joi.