News

Prietenul lui Răzvan Ciobanu a dezvăluit ultima lor discuție: “Mă simt responsabil de moartea lui”

01.05.2019 | 15:39
Prietenul lui Razvan Ciobanu a dezvaluit ultima lor discutie Ma simt responsabil de moartea lui

Încep să apară noi detalii despre orele petrecute de Răzvan Ciobanu înainte să facă accidentul în urma căruia și-a pierdut viața. Un prieten de-al său a declarat pentru cancan.ro că l-a văzut pe Răzvan Ciobanu foarte debusolat. L-a invitat la masa ui, unde a băut un pahar cu apă, apoi s-a dus să-și ia țigări și nu s-a mai întors.

Prietenul lui Răzvan Ciobanu spune că designerul era debusolat

”Ne-am întâlnit întâmplător, la mare, pe terasa unui local din Mamaia. A apărut de nicăieri și era destul de debusolat. L-am invitat să stea la masă, eram împreună cu soţia şi cu mama mea. Era obosit şi deloc încântat de ce se întâmpla la mare.

A spus că venise cu o zi în urmă la mare cu nişte prieteni. Ideea e că a cerut un pahar de apă, am stat puțin de vorbă. Nu era Răzvan pe care-l știu eu. Rămăsese fără baterie, avea şi telefonul spart, crăpat. Mi-a spus că şi-a spart telefonul, că nu mai are baterie.

Prieten Razvan Ciobanu
Prietenul lui Razvan Ciobanu isi reproseaza acum faptul ca nu l-a oprit pe designer

Răzvan Ciobanu s-a dus să-și ia țigări și nu s-a mai întors

Mi-a cerut cheia de la maşină să-şi încarce telefonul, dar a zis că-l încarcă în drum spre Bucureşti. Urma să se întoarcă cu noi la București. I-am spus că mai stăm câteva ore să facem niște poze cu drone și după plecăm împreună. Părea destul de neliniștit și era confuz.

La un moment dat, a spus că se duce să-şi cumpere ţigări şi nu s-a mai întors. L-am aşteptat o oră, dar nu s-a mai întors. L-am sunat, dar avea telefonul închis”, a mărturisit Sorin Oprea.

Acum, bărbatul se simte cumva responsabil pentru că l-a lăsat pe Răzvan Ciobanu să plece, deși nu se afla într-o stare deloc bună. ”Mă simt responsabil pentru moartea lui! Poate că trebuia să acționez cu mai multă băgare de seamă. Nu trebuia să-l las să plece.

Sunt șocat de ce s-a întâmplat. Îmi reproșez faptul că trebuia să mă gândesc mult mai serios la situația în care se afla Răzvan și să încerc să-l ajut”, a mai declarat Sorin Oprea pentru cancan.ro.