ADVERTISEMENT
Carousel hot news

Primă “astrală” pentru calificarea în play-off! Cît au de împărţit Budescu & comp.

Mîine la prînz Astra va decola către Anglia, pentru prima manşă a dublei cu West Ham United din turul 3 preliminar al Ligii Europa. Meciul se va disputa joi seară, pe stadionul "Boleyn Ground"...
Autor: Silviu Ghering | 28.07.2015 | 09:47
Primă

Mîine la prînz Astra va decola către Anglia, pentru prima manşă a dublei cu West Ham United din turul 3 preliminar al Ligii Europa. Meciul se va disputa joi seară, pe stadionul “Boleyn Ground” din estul Londrei.

ADVERTISEMENT

Elevii lui Şumudică au promisă o primă de calificare de 50.000 de euro pentru tot lotul, ceea ce înseamnă cam 3.000 de euro de titular, restul urmînd să fie împărţit de ceilalţi fotbalişti din lot.

“Sperăm să vină şi banii, aşa îi motivăm cel mai bine pe jucători pentru West Ham. Oricum, noi stăm bine faţă de alţii, sînt restanţe numai pe ultima lună”, a declarat antrenorul Marius Şumudică la un post de televiziune.

“E o mare diferenţă între noi şi West Ham, din mai multe puncte de vedere, dar avem şi noi calitate, avem şi noi fotbalişti buni. Avem cîteva zile în care să ajungem proaspeţi pentru meciul cu englezii”, a spus şi Filipe Teixeira.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT