Life

Prima apariție a Ginei Pistol cu burtica de gravidă la vedere. Smiley, un viitor tătic foarte emoționat

24.09.2020 | 23:22
Prima aparitie a Ginei Pistol cu burtica de gravida la vedereSmiley un viitor tatic foarte emotionat
ADVERTISEMENT

Gina Pistol este o viitoare mămică superbă și s-a afișat cu burtica de gravidă în toată splendoarea.

Prezentatoarea de la Antena 1 l-a avut alături pe viitorul tătic Smiley, în cea mai nouă aparție în care a fost surprinsă.

ADVERTISEMENT

Vedeta unor show-uri precum Asia Express și Chefi la Cuțite s-a ocupat de anumite activități de maternitate. Artistul a fost lângă partenera lui și într-o vizită ceva mai delicată, la medicul specialist, unde au aflat noutăți despre bebelușul lor.

Așa arată Gina Pistol cu burtică de gravidă. Ce a făcut Smiley cât și-a așteptat iubita

Gina Pistol se pregătește în această perioadă tot mai intens de ce o așteaptă viitorul în postura de mămică. Din acest motiv, vedeta Antena 1 respectă cu regularitate indicațiile medicului ginecolog.

ADVERTISEMENT

De curând blondina a fost surprinsă când se îndreptat spre o astfel de programare, pentru a vedea care este stadiul sarcinii sale.

Prezentatoarea de televiziune a făcut tot soiul de pregătiri, pe parcursul ultimelor luni. Totodată, când a fost surpinsă că se îndrepta spre cabinetul medical, Gina Pistol a purtat o mască medicală de protecție.

ADVERTISEMENT

Lângă ea s-a aflat în tot acest timp și Smiley, vizibil emoționat de ipostaza de viitor tătic. Gina Pistol poate fi admirată pe click.ro în postura de graviduță.

Prima apariție a Ginei Pistol cu burtica de gravidă la vedere. Smiley, un viitor tătic foarte emoționat
Gina Pistol și Smiley au fost surprinși în ipostaza de viitori părinți

Vedeta Antena 1 a purtat o rochie în nuanțe de roșu, foarte largă în zona de abdomen, așa cum le este recomandat femeilor însărcinate.

ADVERTISEMENT

Gina Pistol și Smiley formează un cuplu foarte îndrăgit de către publicul român, fiind împreună de peste 3 ani. Totodată, vedeta de 38 de ani pare să fie în culmea fericirii după ce a aflat că a rămas însărcinată.

Din acest motiv, pregătirile au implicat și câteva decizii personale pe care Gina Pistol le-a tot efectuat, în lunile de sarcină. Printre acestea s-a numărat și reducerea orelor în care s-a aflat în fața camerelor pentru diverse evenimente sau filmări.

ADVERTISEMENT