Sport

Prima apariție a lui Budescu după revenirea la FCSB! Edi Iordănescu confirmă Fanatik: “Budi”, rezervă cu FC U Craiova. Update exclusiv

Constantin Budescu nu e pus la punct cu pregătirea fizică, dar FANATIK a aflat că Edi Iordănescu l-a inclus în lotul pentru partida cu FC U Craiova.
18.09.2021 | 18:30
Prima apariție a lui Budescu după revenirea la FCSB! Edi Iordănescu confirmă Fanatik:
Prima apariție a lui Budescu după revenirea la FCSB! ”Magicianul”, inclus de Edi Iordănescu în lotul pentru meciul cu FC U Craiova. Exclusiv. FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT
18-09-2021
15:31

Budescu e rezervă în FC U Craiova - FCSB

Aşa cum FANATIK a anunţat în exclusivitate, Budescu a fost inclus în lot pentru FC U Craiova – FCSB şi este rezervă în derby-ul din Bănie.

Mijlocașul de creație a revenit la formația patronată de Gigi Becali în urmă cu 10 zile, informație oferită în exclusivitate de FANATIK.

Jucătorul de 32 de ani nu a putut evolua în derby-ul cu Dinamo pentru că a fost mușcat de un păianjen la antrenament, așa cum a anunțat FANATIK în exclusivitate.

FCSB mizează pe Constantin Budescu la întâlnirea cu FC U Craiova

”Magicianul” Budescu a ratat pregătirea de vară în așteptarea despărții de gruparea arabă Damac și astfel s-a prezentat nepregătit la FCSB, Edi Iordănescu dezvăluind că acesta mai are de tras până să poată juca în Liga 1.

ADVERTISEMENT

”Budescu nu e la capacitate maximă, e clar, n-ai cum să construieşti în ultimele zile ce s-a pierdut în trei luni, când n-a avut pregătirea specifică. El este fit, a alergat, a avut program, dar e alta să te pregăteşti cu colegii. Într-unul din jocurile următoare se poate să-l avem în lot”, a spus Iordănescu jr.

Cu toate acestea, FANATIK a aflat că tehnicianul de la FCSB l-a inclus pe Constantin Budescu în lotul pentru duelul din deplasare cu FC U Craiova, din etapa a 9-a a Ligii 1, care se va desfășura sâmbătă, 18 septembrie, de la ora 20:00.

ADVERTISEMENT

Budescu speră să prindă foaia de joc

Mijlocașul de creație al ”roș-albaștrilor” este unul dintre cei 22 de jucători pe care Edi Iordănescu a decis să-i deplasaze la Craiova pentru dificilul duel cu formația pregătită de Adrian Mutu.

Din informațiile FANATIK, Budescu nu va fi titular pe Ion Oblemenco, dar tehnicianul vicecampioanei României urmează să se decidă dacă îl va trece pe lista de 20 de jucători pentru acest joc sau va fi unul dintre cei doi fotbaliști care vor sta în tribună.

ADVERTISEMENT

Managerul general al celor de la FCSB, Mihai Stoica, a precizat că experimentatul fotbalist poate să intre oricând pe teren, dar a precizat că nu știu câte minute poate evolua la un randament bun.

”Roș-albaștrii” s-au pregătit cu un luptător

Patronul FCSB, Gigi Becali, a vorbit despre duelul cu FC U Craiova și și-a amintit de rivalitatea, dar și prietenia care îl leagă de finanțatorul oltenilor, Adrian Mititelu. El a avut numai cuvinte de laudă la adresa oponentului său și a apreciat meritele acestuia în revenirea echipei din Bănie în elita fotbalului intern.

ADVERTISEMENT

Bucureștenii sunt așteptați cu sufletul la gură în Bănie, patronul oltenilor, Adrian Mititelu jr., anunțând o atmosferă de vis la partida din etapa a 9-a a Ligii 1, care va avea loc sâmbătă, 18 septembrie, de la ora 20:00.

Managerul general Mihai Stoica a afirmat că se teme de meciul cu FC U Craiova, așa că a încercat să îi mobilezeze pe jucători cu un invitat surpriză. Luptătorul Sorin Căliniuc le-a făcut o vizită jucătorilor lui Edi Iordănescu în timpul antrenamentelor de la Berceni premergătoare plecării spre Craiova.

ADVERTISEMENT

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria SPORT
A apărut noua revistă Fanatik
  • NOUL FANATIK, prima revistă de sport pe hârtie lucioasă
  • 84 pagini de emoții, la NUMAI 5 lei
A apărut noua revistă Fanatik