Life

Prima apariție a Ramonei Olaru la Neatza cu Răzvan și Dani. Vedeta arăta total diferit față de acum

Cum arăta Ramona Olaru în prima apariție TV la ”Neatza cu Răzvan și Dani”.  Vedeta era de nerecunoscut, față de prezent.
02.11.2022 | 17:25
Cum arăta Ramona Olaru la prima apariție la ”Neatza cu Răzvan și Dani”. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Ramona Olaru este în prezent una dintre cele mai cunoscute asistente TV. Colegii săi de la ”Neatza cu Răzvan și Dani” i-au făcut o surpriză și au difuzat imagini cu prima sa apariție la emisiune.

Cum a apărut Ramona Olaru prima oară la TV, la emisiunea ”Neatza cu Răzvan și Dani”

Ramona Olaru era de nerecunoscut la începuturile sale în cariera de televiziune, făcând o compariție cu felul cum arătă în prezent. Pe atunci, era brunetă, avea părul lung, purta ochelari, era foarte slabă și nu avea implanturi mamare.

ADVERTISEMENT

Inclusiv Dani Oțil a remarcat diferența fizicului Ramonei Olaru. Acesta a făcut referire în mod ironic la dantura vedetei.

”Ce îmi place este că dinții tăi sunt reparați corect. (…) Erai slăbănoagă, super slăbănoagă”, a spus Dani Oțil, revăzând imaginile cu Ramona Olaru, potrivit Spynews.

ADVERTISEMENT

Faimoasa asistentă TV a evoluat foarte mult de la prima sa apariție TV. Nu doar că a reușit să aibă o carieră lungă în domeniu, dar a ajuns să fie chiar ea prezentatoarea unei emisiuni. Ramona Olaru a moderat în această vară ”Splash! Vedete la apă”.

Ce spune Ramona Olaru despre cariera sa în TV

Într-un interviu pentru revista OkMagazine!, Ramona Olaru a spus că este foarte mulțumită de parcursul său profesional. Asta mai ales că în cale îi apar proiecte despre care nu credea că le poate face față.

ADVERTISEMENT

”Sunt mai mult decât mulțumită, pentru că am primit mult mai mult decât m-aș fi așteptat. Lucrurile se întâmplă mult peste ceea ce credeam eu că pot duce ca om: și fizic, și profesional, și intelectual.

Au venit către mine proiecte și lucruri pe care n-am crezut niciodată că sunt în stare să le fac. Și sunt mândră de mine. Dar nu mi se urcă la cap. Eu rămân în continuare aceeași fată simplă, modestă și plictisitoare de la țară (râde).

ADVERTISEMENT

Da, chiar am crezut despre mine că sunt plictisitoare până să mi se demonstreze de cele mai multe ori că sunt chiar amuzantă. Oamenii asta cred și insistă să fiu în proiectele lor. E bine, e foarte bine”, a declarat Ramona Olaru pentru sursa menționată.

Și în plan sentimental Ramona Olaru pare că o duce bine. Are o relație cu Cătălin Cazacu, iar cu acesta are de gând să meargă în fața altarului.

ADVERTISEMENT