Fotbal intern

Prima bătălie între Victor Pițurcă și Gigi Becali! Se bat pentru transferul lui Bogdan Stancu. EXCLUSIV

28.08.2019 | 17:08
Prima batalie intre Victor Piturca si Gigi Becali Se bat pentru transferul lui Bogdan Stancu EXCLUSIV

Victor Pițură s-a întors în Casa Pariurilor Liga 1 și va prelua Universitatea Craiova. Primul transfer al lui Piți la echipa a fost repatrierea lui Andrei Ivan, adus de la Krasnodar pentru 1,5 milioane de euro. FANATIK a aflat că fostul selecționer îl vrea și pe Bogdan Stancu, una dintre feblețile sale din perioada în care antrena România. 

Prima bătălie între Victor Pițurcă și Gigi Becali! Ambii îl vor pe Bogdan Stancu

Doar că Victor Pițurcă se va bate cu fostul său patron, Gigi Becali, pentru transferul lui Stancu. Între timp, relațiile dintre Piți și Gigi Becali s-au deteriorat iremediabil, cei doi fiind la cuțite. Iar prima contră dintre cei doi de la revenirea lui Piți nu va fi pe teren, ci la transferuri. FANATIK a aflat că amândoi îl doresc pe Bogdan Stancu, cel care este legitimat în acest moment la Genclerbirligi, echipă care joacă în prima ligă din Turcia.

Stancu nu exclude o revenire în Casa Pariurilor Liga 1, mai ales că nu este unul dintre oamenii de bază de la Gencler. El a jucat 23 de minute în cele două meciuri disputate de echipă în acest sezon. FCSB l-a dorit pe “Motan” și iarna trecută când era liber de contract, însă atacantul în vârstă de 32 de ani a decis că nu este cazul să revină în campionatul României.

Bogdan Stancu a jucat la FCSB între 2008 și 2011 fiind unul dintre golgeterii echipei patronate de Gigi Becali. În ianuarie 2011, Galatasaray l-a cumpărat de la roș-albaștrii pentru 5 milioane de euro. De atunci, Stancu a jucat doar în Turcia la: Galatasaray, Orduspor, Genclerbirligi și Bursaspor. În ianuarie 2018, “Motanul” a revenit la Gencler, echipă cu care mai are contract până la finalul acestui sezon.

Prima bătălie între Victor Pițurcă și Gigi Becali! Se bat pentru transferul lui Bogdan Stancu. EXCLUSIV
Prima bătălie între Victor Pițurcă și Gigi Becali! Se bat pentru transferul lui Bogdan Stancu. EXCLUSIV

Piți a lucrat cu Stancu și la FCSB și la națională

“Motanul” a surprins pe toată lumea în anul 2017 când și-a anunțat plecarea de la echipa națională. El a marcat ambele goluri ale României la Euro 2016, ambele din penalty cu Franța (1-2) și Elveția (1-1) și a renunțat la prima reprezentativă pentru care are un bilanț de 52 de selecții și 14 goluri.

Victor Pițurcă și Bogdan Stancu au lucrat împreună atât la FCSB, cât și la echipa națională. Piți l-a antrenat pe “Motan” la FCSB în ultimul său mandat (cel de trei etape din 2010) și, ulterior, Stancu a fost o prezență constantă la naționala României sub comanda lui Pițurcă, între 2011 și 2014.

Prima bătălie între Victor Pițurcă și Gigi Becali! Se bat pentru transferul lui Bogdan Stancu. EXCLUSIV
Prima bătălie între Victor Pițurcă și Gigi Becali! Se bat pentru transferul lui Bogdan Stancu. EXCLUSIV FOTO: Victor Piturca (antrenor Steaua Bucuresti în 2010) îl felicita pe Bogdan Stancu.
  • 500.000 de euro este cota lui Bogdan Stancu
  • 14 goluri pentru echipa națională a marcat Stancu