Fotbal intern

Mihai Bordeianu s-a întors la CFR Cluj! Anunțul oficial al campioanei. Fanatik confirmat

09.02.2021 | 15:34
Mihai Bordeianu sa intors la CFR Cluj Anuntul oficial al campioanei Fanatik confirmat
Prima bombă dată de campioană în perioada de mercato! Mihai Bordeianu, înapoi la CFR Cluj. Sursa: sportpictures.ro
ADVERTISEMENT

CFR Cluj a reușit prima mare lovitură pe piața transferurilor din iarnă. FANATIK a aflat că mijlocașul Mihai Bordeianu se întoarce în Gruia după 6 luni.


UPDATE, 9 februarie ora 15:35 / CFR Cluj a prezentat oficial împrumutul lui Mihai Bordeianu de la Al Qadisiyah. Mutarea a fost anunțată de FANATIK duminică, 7 februarie. Mijlocașul va evolua până în vară la campioana României, sub formă de împrumut.

ADVERTISEMENT


UPDATE, 9 februarie, ora 11:30 / Din informaţiile FANATIK, Mihai Bordeianu va ajunge joi seară la Cluj. Mijlocaşul de 29 de ani a fost împrumutat până în vară de la Al Qadisiyah.


ŞTIRE INIŢIALĂ – 7 februarie

Mihai Bordeianu a fost vândut în vară de campioana României pentru 1,3 milioane de euro în Arabia Saudită la Al Qadisiyah după negocieri dure între cele două părți. În cele din urmă, arabii au fost de acord să achite clauza de reziliere.

ADVERTISEMENT

Mihai Bordeianu, împrumutat de CFR Cluj!

FANATIK a aflat din surse apropiate conducerii celor de la CFR Cluj că Mihai Bordeianu s-a întors împrumut la campioană până în vară. Fotbalistul urmează să se întoarcă după 6 luni în Arabia Saudită, acolo unde mai are încă doi ani de contract, însă până atunci va pune umărul în lupta pentru titlu a echipei din Gruia.

Din informațiile noastre, oficialii ardelenilor vor susține o parte din salariul lunar de 70.000 de euro, însă cea mai mare parte va fi plătită tot de clubul de care aparține, Al Qadisiyah. Înainte de transfer, Bordeianu avea 17.000 de euro salariu.

ADVERTISEMENT

Conducerea i-a betonat mijlocul lui Edi Iordănescu

Oamenii din conducerea celor de la CFR Cluj i-au făcut pofta lui Edi Iordănescu și au adus un jucător cu o mare experiență care să îl ajute să acopere golul lăsat de plecarea lui Damjan Djokovic.

Cu doar o zi în urmă, CFR Cluj a rezolvat transferul islandezului Runar Mar Sigurjonsson, din postura de jucător liber de contract, iar odată cu revenirea lui Mihai Bordeianu, mijlocul campioanei României este betonat.

ADVERTISEMENT

Mihai Bordeianu a jucat patru meciuri pentru CFR Cluj în actualul sezon

Perioada de mercato de iarnă în România se va încheia luni, la ora 24:00, iar după această dată vor putea fi semnați doar jucători liberi de contract.

Mihai Bordeianu a jucat 13 meciuri în prima ligă din Arabia Saudită în actuala stagiune. La începutul sezonului el a prins patru meciuri și la CFR Cluj până să fie parafat transferul său la Al Qadisiyah.

„Au fost niște negocieri foarte dure și foarte lungi. CFR nu a acceptat suma propusă de arabi pentru transfer. După o noapte albă i-am convins pe cei de la Al-Quadisiya să plătească clauza de reziliere. Cei de acolo l-au dorit foarte mult pe jucători și au aceptat toate condițiile noastre”Florin Vulturar, impresarul lui Mihai Bordeianu, în momentul transferului

  • 29 de ani are Mihai Bordeianu
  • 1.400.000 de euro este cota de piață a mijlocașului
ADVERTISEMENT