ADVERTISEMENT
Carousel hot news

Prima concluzie în cazul morţii suspecte a lui Gyuri Pascu. Medicul nu a luat aparatura la el

Medicul din ambulanţa care a sosit la Ioan Gyuri Pascu cu câteva ore înainte ca acesta să se stingă din viaţă nu a folosit aparatura necesară şi nici nu avea dovada scrisă că artistul ar fi...
Autor: Ionuţ Cataramă | 29.09.2016 | 20:14
Prima concluzie în cazul morţii suspecte a lui Gyuri Pascu. Medicul nu a luat aparatura la el

Medicul din ambulanţa care a sosit la Ioan Gyuri Pascu cu câteva ore înainte ca acesta să se stingă din viaţă nu a folosit aparatura necesară şi nici nu avea dovada scrisă că artistul ar fi refuzat să fie transportat la spital.

ADVERTISEMENT

Comisia de disciplină l-a audiat pe medic şi a constatat două încălcări ale regulamentului intern şi ale fişei postului. Potrivit regulamentului, doctorul avea obligaţia să folosească toate trusele medicale disponibile şi să obţină consimţământul pacientului privind tratamentul şi transportul la spital.

Medicul nu a luat cu el electrocardiograful şi defibrilatorul semiautomat şi nici nu are, în fişă, refuzul scris al lui Ioan Gyuri Pascu de a fi dus la spital, deşi susţine că artistul i-a spus că nu doreşte să fie transportat la o unitate medicală.

ADVERTISEMENT

Pentru aceste abateri, medicul va fi sancţionat cu 10% din salariu. Potrivit şefului Ambulanţei Bucureşti, Alis Grasu, acesta are o vechime 13 ani în funcţie şi şapte ani în serviciul de salvare.

Citeşte mai mult pe www.realitatea.net

Tags:
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!