Sport

Primă de 100.000 de euro pentru Adi Mutu? „Nu cred că o primește de la Șucu. Are ariceI, e greu să scoți bani de la el”. Video exclusiv

Mitică Dragomir a vorbit în emisiunea „Profețiile lui Mitică” despre situația lui Adrian Mutu de la Rapid, comentând și cât de darnic este Dan Șucu.
25.03.2023 | 10:53
Prima de 100000 de euro pentru Adi Mutu Nu cred ca o primeste de la Sucu Are ariceI e greu sa scoti bani de la el Video exclusiv
Mitică Dragomir spune că Dan Șucu are „arici” la buzunar. Sursă foto: fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal a spus la emisiunea „PROFEȚIILE LUI MITICĂ” că Dan Șucu are „arici” la buzunar și nu crede că Adrian Mutu va primi o primă din partea lui, chiar dacă Rapid ar urma să termine în primele două locuri.

Mitică Dragomir spune că Dan Șucu are „arici” la buzunar

Mitică Dragomir a vorbit în emisiunea „PROFEȚIILE LUI MITICĂ” despre faptul că Adrian Mutu ar merita o primă dacă Rapid va termina în primele două echipe din campionat, însă nu crede că banii vor veni de la Dan Șucu, despre care a spus că are „arici” la buzunar:

ADVERTISEMENT

„Băi, frate, dar cum a ratat Rapidul ăsta în ultimele minute de prelungiri, eu n-am văzut de mult așa ceva. Ăsta care e stângaci, i-a venit pe stângul și a lustruit mingea. Celălalt stângaci, i-a venit mingea tot pe stângul și a bărbierit-o.

Băi, frate, e de neînțeles asta. Dacă nu îi venea pe piciorul de bază mai ziceam. Dacă termină Rapid în primele două, părerea mea e că Mutu merită o primă de 50.000-100.000 de euro de la club”.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO MAI JOS

„Un meci egal nu e un rezultat care să te dea pe spate!”

Dumitru Dragomir a continuat și a comentat meciul dintre Rapid și CFR Cluj, scor 2-2, explicând faptul că un rezultat de egalitate nu este chiar un rezultat pozitiv, ținând cont și de ratările ambelor echipe.

„Mă îndoiesc că de la domnul Șucu, pentru că are arici la buzunar. E băiat simpatic, dar e greu să scoți bani de la el. Dacă are în continuare rezultate bune, pentru că un meci egal nu e un rezultat care să te dea pe spate.

ADVERTISEMENT

Un meci egal e egal totuși. Și la Petrescu am văzut câteva ratări de mi-am pus mâinile la ochi”, a mai spus Mitică Dragomir, la „PROFEȚIILE LUI MITICĂ”.

În duelul dintre CFR Cluj și Rapid, campioana României a deschis scorul prin Rangel Janga, după care Mattias Kait a egalat pentru giuleșteni. Echipa lui Dan Petrescu a trecut din nou în avantaj prin Nana Boateng, iar Rapid a egalat în a doua repriză prin Răzvan Onea.

ADVERTISEMENT

Nu uita! Poți urmări emisiunea PROFEȚIILE LUI MITICĂ pe toate căile de comunicare „fanatice” de pe mediile sociale, de la site-ul FANATIK la canalul de YouTube FANATIK, de la pagina de Facebook FANATIK la contul FANATIK de pe Tik-Tok, de la pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial la contul de Twitch FANATIK.