Sport
notix pixel id

Prima decizie a clubului Leicester după accidentul de elicopter! Vezi ce spune primarul orașului!

28.10.2018 | 12:38
Fanii lui Leicester depun flori și lumânari la porțile stadionului King Power
ADVERTISEMENT

Clubul Leicester City a luat prima măsură după accidentul cumplit de elicopter în care se pare că s-ar fi aflat proprietarul clubului. Gruparea engleză a dat un comunicat oficial.” În semn de respect pentru recentele evenimente de la King Power Stadium, partida echipei noastre de fotbal feminin împotriva celei a clubului Manchester United a fost amânată. Data la care se va juca partida va fi anunțată ulterior “, se arată în mesajul clubului de fotbal. Partida trebuia să aibă loc chiar azi.

Clubul din Leicester păstrează discreția în cazul accidentului. Nici până acum nu a venit o confirmare oficială din partea societății în ceea ce privește pasagerii care se aflau în elicopter în timpul accidentului. Italienii de la Gazzetta dello Sport au anunțat însă că patronul echipei și fiica sa ar fi fost în aparatul de zbor. “Ajutăm Poliţia din Leicestershire şi serviciile de urgenţă în cazul unui incident major la stadionul King Power“, a fost primul comunicat al clubului Leicester City, imediat după incident.

Fanii au venit de la primele ore ale dimineţii la stadionul King Power
Fanii au venit de la primele ore ale dimineţii la stadionul King Power

Clubul Leicester a amânatul meciul echipei de fete. Fanii au început să aducă flori și lumânări la poarta stadionului

Primarul orașului Leicester este și el marcat de cele întâmplate.Veşti teribile dinspre King Power Stadium. Gândurile noastre sunt alături de cei aflaţi în elicopter, ne rugăm pentru ei. Domnul fie cu Vichai Srivaddhanaprabha, a făcut atât de mult pentru acest club şi în general pentru oraşul Leicester“, a spus primarul Peter Soulsby. Deocamdată poliția locală încă anchetează cauzele incidentului. Un comunicat al acesteia este așteptat în cursul acestei zile.

ADVERTISEMENT

Între timp fanii echipei, dar și oficiali ai grupării din Leicester au adus flori și lumânări la peretele dinspre parcarea arenei King Power Stadium. La câțiva metri mai departe a căzut elicopterul patronului echipei, aseară după partida de campionat dintre Leicester și West Ham 1-1. Surse din cadrul familiei  au confirmat pentru BBC că Vichai Srivaddhanaprabha s-ar fi aflat la bord alături de fiica sa.

  • 4,9 miliarde de dolari este averea patronului lui Leicester, Vichai Srivaddhanaprabha.

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria SPORT
A apărut noua revistă Fanatik
  • NOUL FANATIK, prima revistă de sport pe hârtie lucioasă
  • 84 pagini de emoții, la NUMAI 5 lei
A apărut noua revistă Fanatik