Fotbal intern

Prima decizie a lui Ionuț Negoiță după ce Claudiu Florică a anunțat că nu mai cumpără Dinamo: a achitat datorii de 300.000 de euro! EXCLUSIV

24.10.2019 | 19:27
Prima decizie a lui Ionut Negoita dupa ce Claudiu Florica a anuntat ca nu mai cumpara Dinamo a achitat datorii de 300000 de euro EXCLUSIV
ADVERTISEMENT

Pleacă Ionuț Negoiță de la Dinamo? Urmează falimentul după ce negocierile dintre șeful „roș-albilor” și Claudiu Florică nu au ajuns la un numitor comun? E cazul ca fanii lui Dinamo să tremure pentru viitorul echipei iubite? Sunt multe întrebări care se rostogolesc de câteva ore, după anunțul că Florică nu mai e interesat de Dinamo. FANATIK a dezvăluit că totul pare rupt între Negoiță și Florică după ce ultimul a oferit 40.000 de euro (da, ați citit bine, nu lipsește niciun ZERO!) pentru 51 la sută din acțiunile lui Dinamo.

Ionuț Negoiță a plătit datorii de 300.000 de euro la ANAF după ce Claudiu Florică a renunțat la Dinamo

Poporul alb-roșu este cu adrenalina în gât. Mulți nu știu ce urmează după ce nici Florică nu a cumpărat clubul de la Ionuț Negoiță, care a anunțat peste tot, de luni de zile, că vrea să plece în secunda doi. Și totuși… Deși „varianta Florică” s-a îndepărtat (nu putem să o excludem definitiv, pentru că oamenii de afaceri sunt duri la negocieri), Negoiță nu dă impresia că se pregătește să închidă ușa în urma lui și să arunce cheia.

ADVERTISEMENT

Din informațiile FANATIKîn cursul zilei de joi, 24 octombrie, Dinamo a achitat către ANAF datorii în valoare de circa 300.000 de euro, care reprezentau prioritatea absolută a clubului. E greu de crezut că unul care vrea să plece mâine mai bagă mâna în buzunar, și nu pentru resturi de câteva sute.

ionuț negoiță
Ionuț Negoiță nu găsește cumpărătorul ideal pentru Dinamo, astfel că va continua să finanțeze clubul. Sursa: sportpictures.eu

Mesajul șefului către jucători: „Săptămâna viitoare o să rezolvăm și cu restanțele salariale!”

Dacă pe parte administrativă, lucrurile mai respiră după această „injecție” ultra-necesară, la echipă tensiunea este sporită din cauza restanțelor salariale. Se vorbește despre minim două luni de întârziere la plata contractelor, iar jucătorii și staff-ul sunt cu nervii întinși.

ADVERTISEMENT

Pare totuși că șeful de la RIN, același și la Dinamo (mai puțin în acte!), a avut un mesaj și către fotbaliști, transmis prin intermediul președintelui Florin Prunea. „Transmite-le jucătorilor că săptămâna viitoare o să rezolvăm și cu restanțele salariale”. Nu este prima oară când Negoiță promite, dar faptul că a plătit „urgența” de la ANAF pare un semn că nu vrea să lase clubul de izbeliște. „O să vând, dar vreau să fiu sigur că acela care vine în locul meu va face bine pentru Dinamo”a declarat Ionuț Negoiță în mai multe rânduri.