Prima decizie luată de Florinel Coman după scandalul permisului auto! Ce se întâmplă pe contul lui de Instagram. Foto

SPECIAL FANATIK
Razvan Nicolae   
în FCSB
23/02/2021, 16:50
Prima decizie luată de Florinel Coman după scandalul permisului auto! Ce se întâmplă pe contul lui de Instagram. Foto SPECIAL FANATIK

Florinel Coman este în centrul unui adevărat scandal, după ce s-a ales cu un dosar penal pentru conducere a unui autoturism fără a avea permis. FANATIK a observat un amănunt inedit pe contul de Instagram al fotbalistului, care pare să fie o primă decizie a acestuia în urma problemelor apărute.

Luni seară, la câteva ore după ce a fost oprit de poliţie pe Autostrada Soarelui, Florinel Coman a postat un instastory, pe contul personal de Instagram, în care apărea o fotografie cu echipa anului 2020 în urma anchetei AFAN. A fost prima postare a jucătorului după ce s-a ales cu un dosar penal, iar marţi a postat din nou.

De această dată, Florinel Coman a postat o fotogarfie din timpul meciului FCSB – Chindia 1-0. Mesajul a fost unul sec, în care apăreau culorile roşu şi albastru, ale echipei de pe primul loc din Liga 1. Cu toate acestea, un detaliu a ieşit în evidenţă.

Prima decizie a lui Florinel Coman după scandalul permisului auto: a oprit comentariile la ultima poză postată pe Instagram

Fotografia postată marţi după-amiază a strâns rapid peste 2.000 de like-uri, iar printre cei care au apreciat imaginea s-au numărat şi câţiva dintre colegii lui Coman de la FCSB. Cu toate acestea, vedeta liderului a decis să blocheze secţiunea de comentarii, alegând această variantă ca să se protejeze de mesajele pe care le-ar fi putut primi în urma scandalului.

Ionuţ Vînă, Andrei Miron, Ionuţ Panţîru şi Răzvan Oaidă sunt o parte dintre jucătorii de la FCSB care au apreciat postarea lui Florinel Coman. De asemenea, Ioana Timofeciuc, iubita jucătorului, i-a dat like la fotografia din meciul cu Chindia.

Nu este prima oară când Florinel Coman dezactivează secţiunea de comentarii la o fotografie, însă la ultimele postări, jucătorul şi-a lăsat să prietenii să-i transmite diferite mesaje.

Giovanni Becali, prima reacţie după ce scandalul în care a fost implicat Florinel Coman

Florinel Coman a fost oprit, luni, pe Autostrada Soarelui, în timp ce gonea cu 165 km/oră. Fotbalistul le-a dat poliţiştilor un permis de conducere din Ucraina, însă în urma verificărilor s-a dovedit că nu posedă un asemenea act. FANATIK a dezvăluit în exclusivitate cum i-a şocat fotbalistul de la FCSB pe oamenii legii.

Giovanni Becali a oferit o primă reacţie pentru FANATIK, după ce Florinel Coman s-a ales cu un dosar penal, şi a susţinut că jucătorul trebuie să se pună rapid pe picioare. În plus, cunoscutul impresar a declarat că orice problemă din viaţa extrasportivă este luată în calcul la un viitor transfer în străinătate.

“Îmi pare rău de ce i s-a întâmplat lui Florinel Coman, am aflat și eu imediat după ce a apărut nebunia. Eu sunt convins că a fost păcălit de unul, de altul, care i-au spus că e bine să-și ia permis de acolo, din Ucraina. Ce să mai facă acum? O să fie un proces probabil, o să-și ia o amendă și trebuie să meargă înainte.

Problema lui cea mai importantă este să se pună pe picioare cât mai repede și să joace bine. E adevărat că managerii de afară se uită la orice amănunt, inclusiv la aceste probleme extra-sportive, și contează totul. Dar cel mai important pentru el este să joace fotbal, să o facă bine, să dea goluri. Nu am vorbit cu el, a făcut-o fratele meu Victor și i-a transmis să fie puternic și să-și revină. Asta e cel mai important”, a declarat Giovanni Becali pentru FANATIK.


  • (P) Cota BETANO pentru FC Botoșani – FCSB: 3,20 este cota pentru „2 pauză / 2 final”. Vezi aici toate cotele!

Închide ×