Fotbal intern

Prima decizie luată de Florinel Coman după scandalul permisului auto! Ce se întâmplă pe contul lui de Instagram. Foto

23.02.2021 | 16:50
Prima decizie luata de Florinel Coman dupa scandalul permisului auto Ce se intampla pe contul lui de Instagram Foto
ADVERTISEMENT

Florinel Coman este în centrul unui adevărat scandal, după ce s-a ales cu un dosar penal pentru conducere a unui autoturism fără a avea permis. FANATIK a observat un amănunt inedit pe contul de Instagram al fotbalistului, care pare să fie o primă decizie a acestuia în urma problemelor apărute.

Luni seară, la câteva ore după ce a fost oprit de poliţie pe Autostrada Soarelui, Florinel Coman a postat un instastory, pe contul personal de Instagram, în care apărea o fotografie cu echipa anului 2020 în urma anchetei AFAN. A fost prima postare a jucătorului după ce s-a ales cu un dosar penal, iar marţi a postat din nou.

ADVERTISEMENT

De această dată, Florinel Coman a postat o fotogarfie din timpul meciului FCSB – Chindia 1-0. Mesajul a fost unul sec, în care apăreau culorile roşu şi albastru, ale echipei de pe primul loc din Liga 1. Cu toate acestea, un detaliu a ieşit în evidenţă.

Prima decizie a lui Florinel Coman după scandalul permisului auto: a oprit comentariile la ultima poză postată pe Instagram

Fotografia postată marţi după-amiază a strâns rapid peste 2.000 de like-uri, iar printre cei care au apreciat imaginea s-au numărat şi câţiva dintre colegii lui Coman de la FCSB. Cu toate acestea, vedeta liderului a decis să blocheze secţiunea de comentarii, alegând această variantă ca să se protejeze de mesajele pe care le-ar fi putut primi în urma scandalului.

ADVERTISEMENT

Ionuţ Vînă, Andrei Miron, Ionuţ Panţîru şi Răzvan Oaidă sunt o parte dintre jucătorii de la FCSB care au apreciat postarea lui Florinel Coman. De asemenea, Ioana Timofeciuc, iubita jucătorului, i-a dat like la fotografia din meciul cu Chindia.

Nu este prima oară când Florinel Coman dezactivează secţiunea de comentarii la o fotografie, însă la ultimele postări, jucătorul şi-a lăsat să prietenii să-i transmite diferite mesaje.

ADVERTISEMENT

Giovanni Becali, prima reacţie după ce scandalul în care a fost implicat Florinel Coman

Florinel Coman a fost oprit, luni, pe Autostrada Soarelui, în timp ce gonea cu 165 km/oră. Fotbalistul le-a dat poliţiştilor un permis de conducere din Ucraina, însă în urma verificărilor s-a dovedit că nu posedă un asemenea act. FANATIK a dezvăluit în exclusivitate cum i-a şocat fotbalistul de la FCSB pe oamenii legii.

Giovanni Becali a oferit o primă reacţie pentru FANATIK, după ce Florinel Coman s-a ales cu un dosar penal, şi a susţinut că jucătorul trebuie să se pună rapid pe picioare. În plus, cunoscutul impresar a declarat că orice problemă din viaţa extrasportivă este luată în calcul la un viitor transfer în străinătate.

ADVERTISEMENT

“Îmi pare rău de ce i s-a întâmplat lui Florinel Coman, am aflat și eu imediat după ce a apărut nebunia. Eu sunt convins că a fost păcălit de unul, de altul, care i-au spus că e bine să-și ia permis de acolo, din Ucraina. Ce să mai facă acum? O să fie un proces probabil, o să-și ia o amendă și trebuie să meargă înainte.

Problema lui cea mai importantă este să se pună pe picioare cât mai repede și să joace bine. E adevărat că managerii de afară se uită la orice amănunt, inclusiv la aceste probleme extra-sportive, și contează totul. Dar cel mai important pentru el este să joace fotbal, să o facă bine, să dea goluri. Nu am vorbit cu el, a făcut-o fratele meu Victor și i-a transmis să fie puternic și să-și revină. Asta e cel mai important”, a declarat Giovanni Becali pentru FANATIK.


  • (P) Cota BETANO pentru FC Botoșani – FCSB: 3,20 este cota pentru „2 pauză / 2 final”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT