Life

Prima decizie pe care a luat-o Deea Maxer după divorț. Vrea să-l uite definitiv pe Dinu

Prima hotărâre majoră luată de Deea Maxer după separarea de soțul său, Dinu. Bruneta nu mai vrea să se uite în urma sa.
31.03.2023 | 09:01
Prima decizie pe care a luato Deea Maxer dupa divort Vrea sal uite definitiv pe Dinu
Prima hotărâre majoră luată de Deea Maxer după separarea de soțul său, Dinu. Bruneta nu mai vrea să se uite în urma sa. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Prima decizie pe care a luat-o fosta componentă a trupei Ispita după divorț. Vrea să-l uite definitiv pe bărbatul alături de care a avut o relație sentimentală timp de 18 ani și cu care are doi copii: un băiat și o fată.

Prima hotărâre majoră luată de Deea Maxer după separarea de soțul său, Dinu. Bruneta nu mai vrea să se uite în urma sa

Deea Maxer a luat prima hotărâre majoră după separarea de soțul său, Dinu. Cei doi au ajuns la concluzia că nu mai merg în aceeași direcție încă din august anul trecut și recent au ajuns la notar pentru a semna actele de divorț.

ADVERTISEMENT

Bruneta nu mai vrea să se uite în urma sa și este dispusă să se concentreze mai mult pe viața profesională. Cântăreața de 33 de ani este încrezătoare în viitor și este gata să se reinventeze după eșecul din viața privată.

„Resetare, repornire, refocalizare”, este unul dintre mesajele transmise de artistă la secțiunea Stories de pe Instagram. „Niciodată nu am visat la succes, am muncit pentru el”, este o altă postare din social media.

ADVERTISEMENT

Cele două descrieri ne dau de înțeles că Deea Maxer este ferm convinsă că îi este mai bine singură după despărțirea de Dinu. Pe de altă parte, frumoasa brunetă încă nu a șters pozele cu partenerul de viață care i-a fost alături în ultimii 18 ani.

Vedeta are în continuare imagini cu fostul soț și cei doi copii. În plus, artista a păstrat numele care a consacrat-o în industria muzicală, mai ales că solistul a încurajat-o și a susținut-o mereu în această direcție.

ADVERTISEMENT
Deea Maxer, decizie după divorț
Deea Maxer, decizie după divorțul de Dinu. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Deea Maxer, criticată de fani după divorțul de Dinu

Deea Maxer primește de câteva zile foarte multe critici legate de divorțul de Dinu. Internauții sunt de părere că nu a luat decizia potrivită pentru că îi afectează pe copii și le va face rău și atunci când va apărea alt bărbat în viața ei.

„Pentru ce îți mai păstrezi numele Maxer? Gata, ai divorțat”, „Realitatea este că fără Maxer rămâneai o anonimă, păcat”, „În sfârșit ești liberă să mergi să dansezi din buric prin toate bodegile. Ca femeie, soție, mamă trebuia să lupți pentru căsnicia ta”.

ADVERTISEMENT

„Vreau să citesc articole despre ce merită să-mi îndrept atenția. Nu despre tine sau cu cine te culci. Te rog să iei atitudine vis-a-vis de imaginea ta online și lucrurile care se scriu despre tine”, sunt câteva dintre mesajele de pe Instagram.

ADVERTISEMENT