Life

Prima reacție a Laurei Cosoi, după ce tatăl ei a murit de COVID-19

26.11.2020 | 17:25
Prima reactie a Laurei Cosoi dupa ce tatal ei a murit de COVID19
Laura Cosoi și tatăl ei, Marius. Sursa foto: lauracosoi.ro
ADVERTISEMENT

Laura Cosoi a postat pe Instagram o fotografie cu tatăl ei, însoțită și de prima declarație despre dispariția prematură a lui Marius Cosoi,  fost profesor de educație fizică la Colegiul Național din Iași și președinte de club.

Laura Cosoi, în doliu, după ce tatăl ei a fost răpus de COVID-19

Vedeta tv a scris o scurtă declarație despre tatăl ei, care a murit după ce a fost infectat cu noul coronavirus. Tatăl Laurei Cosoi nu a mai putut fi salvat, medicii declarându-i decesul.

ADVERTISEMENT

Actrița a avut o relație specială cu Marius Cosoi, care i-a fost aproape în toți acești ani. Pe blogul personal, Laura Cosoi îl descria pe tatăl ei ca fiind „un om normal, cu o viață firească, președintele clubului de baschet feminin Național Iași.

Îi place grădinăritul, are grijă de puii din curte, în fiecare toamnă face vin, iarna merge la munte, în vacanță, vara la mare și în general, duce o viață liniștită”

ADVERTISEMENT

Actrița a postat o imagine cu Marius Cosoi din perioada copilăriei sale, în timp ce părintele său o ținea în brațe. Laura Cosoi a ținut să împărtășească vestea și cu admiratorii săi de pe internet.

„Azi, taticul meu iubit si bun, a plecat la Domnul. Iar eu nu mai pot de dor…”, a scris actrița peInstagram.

ADVERTISEMENT

Marius Cosoi a fost antrenor de fotbal la Clubul Sportiv Național Iași, unde a ocupat și pozițiile de director tehnic și președinte.

Regretatul antrenor a luat parte la numeroase ediții de Campionat Național de Baschet Feminin, ultima fiind cea din sezonul 2016-2017. Figură emblematică în lumea sportului, Marius Cosoi a lăsat în urma sa o familie îndurerată.

ADVERTISEMENT

„Ne-a anunțat familia astăzi de dispariția domnului profesor. Este cumplit, suntem cu toții în stare de șoc. Încă ne anunțăm o parte dintre colegi, anunțăm profesorii pensionari. Mai multe nu știm deocamdată”, a declarat Elena Calistru, director al Colegiului Național Iași, informează  bzi.ro.

ADVERTISEMENT
Tags: