Fotbal international

Prima declaraţie a lui Ganea după prezentarea la Bilbao! “Mi s-a îndeplinit un vis”

28.05.2018 | 16:48
Prima declaratie a lui Ganea dupa prezentarea la Bilbao Mi sa indeplinit un vis

Cristi Ganea a fost prezentat oficial la Athletic Bilbao şi a oferit primele declaraţii la conferinţa de presă în care a fost prezentat. Internaţionalul român a susţinut că visul său din copilărie s-a îndeplinit după ce a semnat cu formaţia bască.

“Vreau să contribui maxim şi sper să învăţ cât mai multe la fiecare antrenament. În ultimii trei ani am jucat fundaş lateral stânga, cu toate că am evoluat şi ca extremă în trecut. Am viteză, sunt tehnic, iar şuturile mele de distanţă pot ajuta echipa. Când eşti un copil te gândeşti la Athletic, iar visul meu s-a îndeplinit. Am jucat la selecţionata Euskadi cu Sabin Merino, iar acum vom fi colegi. În primul rând vreau să mulțumesc clubului pentru că sunt aici. Am venit aici ca să învăț, să mă antrenez ca fiu mai bun și să dau totul. Sunt foarte bucuros că sunt aici, îmi doresc să încep antrenamentele și să dau totul, Am semnat cu Athletic acum câteva luni și viața s-a schimbat mult. Abia așteptam să ajung aici. Înseamnă mult că sunt aici. Vreau să cresc și să dau totul pentru echipă”, a declarat Cristi Ganea la prezentarea oficială.

Ce i-a deranjat pe suporteri la prezentarea lui Cristi Ganea la Athletic Bilbao

Fanii echipei au comentat imediat transferul lui Cristi Ganea la Athletic Bilbao. “A declarat că este în Spania. Un început nu prea fericit”“Mi-a dat senzaţia că a venit să dea totul pentru echip㔓Bine ai venit acasă, Cristi! Mult succes” sau “Cred că totuşi mai avem nevoie de un fundaş stânga”, au fost primele reacţii ale suporterilor după prezentarea internaţionalului român. VEZI IMAGINILE SUS ÎN GALERIA FOTO.

Cristi Ganea a fost prezentat la Athletic Bilbao
Cristi Ganea a fost prezentat la Athletic Bilbao