Life

Prima declarație a lui Lucian Becali după ce s-a aflat că va deveni tată: ”Prefer să fiu mai discret”

Lucian Becali și soția lui, Iulia Florescu, au toate motivele să fie fericiți. Cei doi urmează să devină părinți, nașterea bebelușului fiind programată pentru toamna acestui an.
30.05.2022 | 19:05
Prima declaratie a lui Lucian Becali dupa ce sa aflat ca va deveni tata Prefer sa fiu mai discret
Lucian Becali, căsătorit de anul trecut cu Iulia Florescu, așteaptă să devină tată. Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Ajuns la 43 de ani, Lucian Becali pare să își fi găsit liniștea și fericirea în brațele Iuliei Florescu, femeia cu care s-a căsătorit anul trecut, după cinci ani de relație. Exuberanța și ieșirile lui mediatice controversate au devenit istorie, iar nepotul favorit al lui Gigi Becali s-a transformat într-un bărbat de casă, un adevărat familist.

Lucian Becali, discret cu sarcina soției sale, Iulia Florescu

După ce Click a anunțat că soția lui Lucian Becali este însărcinată în cinci luni, FANATIK a vorbit cu nepotul latifundiarului din Pipera. Iar Lucian pare să fie cât se poate de discret când vine vorba de sarcina Iuliei.

ADVERTISEMENT

Fără să infirme informația, Lucian Becali ne-a dezvăluit că preferă să se bucure de lucrurile care se petrec în familia sa cât mai departe de ochii lumii. ”Prefer să nu dau prea multe detalii. Dacă soția mea ar fi însărcinată vă spun că aș fi bucuros”, ne-a spus, amuzându-se, Lucian Becali.

Mai mult, pentru FANATIK, Lucian Becali a insistat că perioada în care își dorea să apară în presă este de domeniul trecutului, explicând că aceste lucruri se întâmplau cu mulți ani în urmă și că el s-a schimbat din acest punct de vedere.

ADVERTISEMENT

”Prefer să fiu low-profile. Ce sunt eu, Bianca Drăgușanu cu Bădălău? Prefer să fiu mai discret, e mai bine așa. Ce să zic? Eu sunt de domeniul trecutului…”, a mai spus Lucian Becali.

Lucian Becali, schimbare radicală de la nuntă

Un obișnuit al presei tabloide, Lucian Becali a inflamat de nenumărate ori spiritele în lumea showbiz-ului cu declarațiile făcute despre diverse vedete. Acum câțiva ani chiar, s-a judecat și a pierdut în fața Adelinei Pestrițu după ce a vorbit, nu la modul laudativ, despre vedetă.

ADVERTISEMENT

De atunci însă, schimbările din viața lui s-au petrecut cu mare repeziciune. Relația pe care o are cu Iulia Florescu, cea pe care a și dus-o la altar anul trecut, și-a pus amprenta asupra lui Lucian, iar ieșirile sale publice au devenit mult mai discrete, preferând compania soției și a familie.

Acum, pregătindu-se să devină tată, Lucian Becali a ținut să păstreze secretul asupra apariției bebelușului din viața lui, refuzând să dezvăluie momentan sexul copilului pe care îl va avea cu Iulia Florescu.

ADVERTISEMENT

Ce spune Gigi Becali despre vestea primită de la nepotul lui favorit

După ce, ani la rândul, Lucian Becali a impresionat showbiz-ul cu nenumăratele sale cuceriri în rândul frumuseților mioritice, apariția Iuliei Florescu în viața lui l-a făcut să își schimbe radical comportamentul, devenind nedezlipit de tânără.

Conform informațiilor apărute în presă, Gigi Becali a fost încântat, acum trei ani, de prezența Iuliei Florescu la un eveniment care a avut loc în familie. La acea vreme, informau ziarele, latifundiarul i-a cerut să o ia de soție, lucru care, în 2021, s-a și întâmplat.

Evenimentul a avut loc pe 2 octombrie, în București, nașii de nuntă ai lui Lucian Becali și ai Iuliei Florescu fiind omul de afaceri Gheorghe „Gigi” Alexa și soția acestuia. La petrecere, pe lângă Gigi Becali, au fost invitați în jur de 300 de invitați care au fost întreținuți de artistul Pindu, de formația Steaua di Vreari, dar și de către Adrian Minune.

Contactat de FANATIK, Gigi Becali a vorbit, în stilul lui caracteristic, despre ce se petrece în viața nepotului său favorit. ”Nu pot eu să comentez ce se întâmplă în familia lui Lucian, e  treaba lui”, ne-a spus Gigi Becali despre vestea că Lucian Becali va deveni tată.

ADVERTISEMENT
Tags: