Life

Prima declarație a lui Mihai Bendeac după ce a plecat de la iUmor. Scandal cu repetiție între actor și Antena 1

Situație delicată între Mihai Bendeac și Antena 1. Actorul a părăsit, intempestiv, emisiunea iUmor, provocând, din nou, un scandal uriaș.
16.09.2022 | 13:43
Prima declaratie a lui Mihai Bendeac dupa ce a plecat de la iUmor Scandal cu repetitie intre actor si Antena 1
Mihai Bendeac s-a supărat și a plecat din scaunul de jurat de la iUmor. Doar că, pare-se, nici nu mai revine la Antena 1 / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Între Mihai Bendeac și Antena 1 pare să fie, de ani buni, o relație de ”dragoste cu năbădăi”. Prima oară, în urmă cu 8 ani, actorul ajungea la cuțite cu postul din Băneasa din cauza filmărilor emisiunii iComedy și se ajungea chiar și la un proces. Revenit în Antena, Mihai Bendeac părea să se fi liniștit, iar timp de ani buni, a apărut în mai toate emisiunile postului, ca invitat, ca gazdă sau jurat. Asta până de curând când s-a ridicat și a plecat, fără să anunțe, din scaunul de jurat iUmor, după un scandal epocal, conform cancan.ro.

Ce spune Mihai Bendeac despre plecarea de la Antena 1

Un scandal de proporții a început odată cu filmarea celui de-al 13 sezon al emisiunii iUmor de la Antena 1. Mai exact, din motive obscure, Mihai Bendeac s-a certat cu producătorii show-ului la care este coleg de juriu cu Delia și Cheloo.

ADVERTISEMENT

Cearta dintre actor și șefi, una care nu este în mod obișnuit de durată, s-ar fi transformat însă într-un adevărat scandal. Iar actorul, ferm în poziția sa, a decis să nu se mai întoarcă la filmările emisiunii la care este jurat. De altfel, din informațiile FANATIK, până acum au fost filmate deja patru ediții ale emisiunii în care apare și Mihai Bendeac.

Din informațiile vehiculate dinspre Antena 1 – televiziunea făcând eforturi serioase să țină sub tăcere ce se petrece în cadrul show-ului iUmor – Mihai Bendeac a fost înlocuit în scaunul de jurat. Iar asta înseamnă un singur lucru: șansele ca Mihai Bendeac să se mai întoarcă în acest sezon al emisiunii sunt nule.

ADVERTISEMENT

Contactat de FANATIK, actorul a fost ușor evaziv când a venit vorba despre ce se petrece între el și Antena 1, post TV cu care, în trecut a avut probleme care l-au dus chiar și în fața instanței de judecată într-un proces pe care, într-un final, l-a pierdut.

Mihai Bendeac confirmă: nu se mai întoarce la iUmor

Pentru FANATIK, Mihai Bendeac nu a negat că există probleme cât se poate de serioase între el și producătorii iUmor, show-ul difuzat de Antena 1. ”Momentan nu pot comenta”, ne-a spus Mihai Bendeac. ”Mai sunt trei ediții, nedifuzate încă”, explică actorul despre viitorul său ca apariții pe micile ecrane în postura de jurat al show-ului de la Antena 1.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, atunci când a fost întrebat de reporterii noștri dacă îl vom mai vedea la Antena 1 și la iUmor, Mihai Bendeac a fost categoric. ”Nu”, ne-a spus el.

De altfel, din informațiile noastre, Mihai Bendeac nu a fost la fel de ”comunicativ” și cu producătorii emisiunii la care era jurat, refuzând să răspundă la telefon sau la mesajele primite de la șefi.

ADVERTISEMENT

Directorul de comunicare al Antenei 1, contactat de publicația noastră, ne-a transmis că este într-o ședință și că va reveni cu amănunte pe subiectul situației dintre televiziune și actorul Mihai Bendeac.

Mihai Bendeac și Antena 1, scandal cu repetiție

În 2014, între Mihai Bendeac și Antena 1 începea un scandal serios. Subiectul? Emisiunea iComedy, show pe care actorul îl făcea în compania lui Mikey Hash, cu care, de altfel, s-a și certat, public. La acea vreme, Antena 1 a decis să îl dea în judecată, iar în prima instanță judecătorii au decis că actorul trebuie să plătească daune de 3.000 de euro.

Mihai Bendeac susținea, la acea vreme, că plecarea lui intempestivă venea după ce producătorii show-ului i-au interzis să îl aducă în emisiune pe Radu Banciu. Ba chiar, explica actorul, avea o întreagă listă de nume de personaje ”indezirabile” primită de la șefi.

Un an mai târziu, după ce Antena 1 notificase restul televiziunilor cu privire la Mihai Bendeac – la acea vreme vorbindu-se că actorul era în cărți pentru a deveni jurat al Românii au Talent, dar afacerea a căzut – între părți a intervenit ”relaxarea”.

Mai exact, Mihai Bendeac se întorcea la Antena 1 și realiza, din nou, emisiunea În puii mei. Desigur, procesul pe care îl pierduse Mihai Bendeac împotriva Antenei 1 a fost, ulterior, soluționat pe cale amiabilă între cele două părți.

De atunci, de-a lungul celor șapte ani scurși, Mihai Bendeac a colaborat exclusiv cu Antena 1, el fiind printre cele mai apreciate vedete ale postului, iar show-ul iUmor, unde era jurat, având un adevărat succes, de-a lungul a 13 sezoane, în rândul telespectatorilor.

ADVERTISEMENT