Life

Prima declarație a Simonei Halep după divorțul de Toni Iuruc. Rugămintea jucătoarei de tenis

Simona Halep a avut o primă reacție în urma divorțului pe care l-a semnat azi, 8 septembrie, la notar.
08.09.2022 | 18:04
Prima declaratie a Simonei Halep dupa divortul de Toni Iuruc Rugamintea jucatoarei de tenis
Simona Halep a divorțat de Toni Iuruc. Foto: FANATIK/ Instagram
ADVERTISEMENT

Simona Halep a făcut o primă declarație în urma divorțului de Toni Iuruc. Jucătoarea de tenis a transmis câteva cuvinte, rugând în același timp presa să trateze cu respect acest moment al vieții sale.

Prima declarație făcută de Simona Halep după divorț

„Eu și Toni am decis de comun acord să mergem fiecare pe drumul său. Am rugămintea ca presa să ne respecte intimitatea și să trateze cu decență și discreție acest subiect” a scris Simona Halep pe Instagram, la câteva ore după ce a semnat actele de divorț.

ADVERTISEMENT

Jucătoarea de tenis a ajuns azi la notar, în jurul orei 15:00. Sportiva nu a stat foarte mult în interiorul biroului notarial, unde a fost însoțită de avocatul ei.

Halep a ajuns înaintea fostului ei partener de viață, acesta prezentându-se la semnarea hârtiilor la aproximativ 15 minute după ce ajunsese sportiva.

ADVERTISEMENT
simona halep
Simona Halep a reacționat pe Instagram, la 3 ore de la divorțul de Toni Iuruc

Separare produsă la un an de la căsnicie

Dintre cei doi, doar Toni Iuruc a făcut declarații la ieșirea de la notar, însă fără să intre în prea multe detalii. Acesta a rugat, la fel ca Simona Halep, să nu se caute senzaționalismul în acest eveniment din viața lor.

Simona a apărut zâmbitoare, ca și cum ar fi eliberată de o mare greutate de pe suflet. Mesajul jucătoarei de tenis este aproape tras la indigo cu cel al afaceristului. Și acesta a ținut să precizeze că au decis de comun acord ca fiecare să meargă pe drumul său în viață.

ADVERTISEMENT

De altfel, divorțul s-a produs amiabil, neexistând pretenții financiare ori vreo împărțire a bunurilor. Separarea dintre cei doi se produce la aproape un an de la căsătorie. Simona Halep și Toni Iuruc și-au unit destinele pe 15 septembrie 2021.

Jucătoarea de tenis și fostul ei suflet pereche au avut multe planuri împreună, printre care acela de a avea un copil, după Jocurile Olimpice din 2024. Din nefericire, acest vis al campioanei de la Roland Garros a fost scos din lista de dorințe, însă nu e exclus ca aceasta să-și refacă viața și să facă un copil cu altcineva în urmăritorii doi ani.

ADVERTISEMENT