Sport

Prima demisie de la Dinamo după dezvăluirile Fanatik! Pleacă în Arabia Saudită. Exclusiv

Iulian Matei și-a anunțat demisia din conducerea Academiei Dinamo, sătul de problemele de la Centrul de Copii și Juniori și de la echipa secundă a clubului, prezentate de FANATIK.
08.12.2021 | 15:33
Prima demisie de la Dinamo dupa dezvaluirile Fanatik Pleaca in Arabia Saudita Exclusiv
Prima demisie de la Dinamo după dezvăluirile Fanatik! Pleacă în Arabia Saudită. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Numit la începutul anului 2021 în funcția de manager al Academiei Dinamo, Iulian Matei și-a dat demisia, fiind sătul de problemele pe care le are Centrul de Copii și Juniori, dar și echipa secundă a clubului, pe care FANATIK le-a prezentat în exclusivitate.

Iulian Matei a renunțat la funcția de manager al Academiei!

Iulian Matei a renunțat la funcția de conducere din cadrul Academiei Dinamo din cauza rezultatelor modeste înregistrate de echipele de copii și juniori în acest sezon și a problemelor cu care se confruntă “viitorul” lui Dinamo, lăsat de izbeliște pe sinteticul de la “Granitul”.

ADVERTISEMENT

Fostul manager al Academiei Dinamo a declarat în urmă cu trei săptămâni pentru FANATIK că aceste condiții de antrenament mai puțin bune există de mai mult timp și că nu este o noutate că sunt mai multe grupe de juniori care să se antreneze pe un sintetic:

“Nu ne-am antrenat pe Bernabeu până acum şi am ajuns la Granitul”

“Legat de condiţii, cine încearcă să mintă? Astea sunt condiţiile noastre. Bune sau mai puţin bune. Nu ne-am antrenat pe Bernabeu până acum şi am ajuns la Granitul. Că au ei alte aşteptări, poate au.

ADVERTISEMENT

Legat de echipament şi mingi, nu sunt probleme. Jucătorii au trei rânduri de echipament şi mingi Joma, pe care le avem de la Federaţie. Din acest punct de vedere nu sunt probleme”, a precizat Matei pentru FANATIK.

Iulian Matei, fostul manager al Academiei Dinamo
Iulian Matei, fostul manager al Academiei Dinamo. Sursa foto: Instagram Dinamo București

Iulian Matei, în staff-ul lui Costel Gâlcă în Arabia Saudită!

Din informațiile noastre, Iulian Matei ar putea reveni la meseria de bază, cea de analist, în staff-ul lui Constantin Gâlcă. Antrenorul român s-a înțeles cu Al Hazem, echipă care evoluează în Arabia Saudită.

ADVERTISEMENT

Astfel, sunt șanse mari ca Iulian Matei să îl urmeze pe Constantin Gâlcă în Arabia Saudită, mai ales că nu este prima dată când cei doi colaborează.

În anul 2017, Iulian Matei a fost în staff-ul lui Costel Gâlcă la Al Fayha, echipă din a doua ligă a Arabiei Saudite.

ADVERTISEMENT
Staff-ul lui Costel Gâlcă de la Al Hazem
Staff-ul lui Costel Gâlcă de la Al Hazem

Probleme importante și la echipa a doua de la Dinamo! Roberto Diniță vrea să se lase de fotbal dacă nu e lăsat să plece

Tot referitor la problemele de la echipa secundă de la Dinamo, FANATIK a scris despre cazul lui Roberto Diniță. Tânărul jucător în vârstă de 19 ani legitimat la Dinamo ia în calcul să se retragă dacă nu este lăsat liber de contract în vară.

Fotbalistul nu mai vrea să se prezinte la antrenamentele echipei, ultima dată fiind prezent la ședințele de pregătire în urmă cu două luni și jumătate. Tânărul jucător nu a putut fi înduplecat nici de Mircea Rednic să revină la antrenamente:

“Vă mulţumesc pentru interes, dar nu mai vreau să vorbesc despre asta. Au fost nişte neînţelegeri şi a fost decizia mea să nu mai vin. Nimic mai mult”, a spus Roberto Diniţă pentru FANATIK.

Nici la echipa mare de la Dinamo lucrurile nu stau bine. Echipa este fără victorie de patru luni în Casa Pariurilor Liga 1 și Mircea Rednic a anunțat că va face o adevărată revoluție în lotul echipei, în pauza de iarnă.

  • 4 luni au trecut de la ultima victorie a lui Dinamo în Liga 1
  • 1 an a ocupat Iulian Matei funcția de manager al Academiei Dinamo

 

ADVERTISEMENT