Life

Prima ediție Survivor România 2022, lider absolut de audiență. Câți telespectatori au urmărit emisiunea

Prima ediție Survivor România 2022 a fost lider de audiență duminică seara, atunci când milioane de telespectatori au urmărit emisiunea de la Pro TV.
17.01.2022 | 11:26
Prima editie Survivor Romania 2022 lider absolut de audienta Cati telespectatori au urmarit emisiunea
Prima ediție Survivor România 2022, lider absolut de audiență. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Show-ul Survivor România 2022 a dat lovitura încă de la prima ediție a acestui sezon, fiind lider de audiență. Milioane de telespectatori au urmărit primul joc dintre Faimoși și Războnici.

După ce membrii ambelor echipe s-au prezentat, Daniel Pavel a anunțat deja startul jocului pentru recompensă.

ADVERTISEMENT

Echipa Războinicilor a obținut victoria, cu scorul de 10 la 8. Recompensa a constat în unelte necesare pentru a-și construi o “casă” în junglă (topor, sfoară, cuie, fierăstrău).

Survivor România 2022, lider absolut de audiență de la prima ediție

Prima ediție a sezonului trei Survivor România, difuzată pe 16 ianuarie 2022, a fost un succes. Show-ul a fost lider absolut de audiență, în intervalul orar 19:58 – 22:57.

ADVERTISEMENT

Aproape 3.3 milioane de telespectatori au urmărit emisiunea fenomen în minutul de aur, conform Știrile Pro TV.

În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 14.3 puncte de rating și 35.7% cotă de piață, față de locul 2 care avea 6.1 puncte de audiență și 15.1% share.

ADVERTISEMENT

Pe parcursul difuzării, aproape 2.6 milioane de românii au urmărit emisiunea. În minutul de aur, la ora 20:22, aproape 3.3 milioane de telespectatori îi urmăreau pe concurenți în Republica Dominicană.

La fel ca în sezoanele precedente, eliminările concurenților se vor face progresiv, în fiecare săptămână.

ADVERTISEMENT

Jocul de recompensă a fost unul strâns, iar cele două echipe au demonstrat că sunt hotărâte să lupte, așa cum arată scorul final. Inițial, Faimoșii păreau să conducă jocul, însă Războinicii au câștigat cu doar două puncte diferență.

Survivor România 2022 se va difuza și luni și marți, de la ora 20:30, după Știrile Pro TV. Cele două echipe vor lupta în jocul pentru imunitate. Echipa care pierde riscă să piardă un concurent în această săptămână.

Fiecare concurent își dorește să ajungă mai departe, însă doar unul va pleca acasă cu marele premiu de 100.000 de euro.

Înainte de începutul primului joc din noul sezon, Daniel Pavel le-a adresat celor 24 de concurenți câteva cuvinte.

“Faimoși, Războinici, distracția s-a încheiat! Nu mai e timp pentru petrecere! Vi se face pielea valuri – valuri de adrenalină în culoarea Mării Caraibilor!?

Vă încearcă un carusel de emoții și un amalgam de stări competiționale?! Ei bine, asta înseamnă că facem parte din aceeași națiune de supraviețuitori: SURVIVOR ROMÂNIA!

Fiecare ingredient din cel mai magic, emoționant și spectaculos mix de filmare-editing este doar la câteva ore distanță de Voi – Marele Public.”, a declarat prezentatorul TV în ediția difuzată duminică seară.

ADVERTISEMENT