Sport

Prima etapă din SuperLigă a venit și cu super câștiguri la pariuri! 11 selecții și ceva emoții, totul pentru 9.000 de euro!

Un parior inspirat a dat lovitura cu un bilet care conținea 11 evenimente selectate cu mare inspirație. Două dintre ele sunt din prima etapă a SuperLigii.
22.07.2022 | 03:15
Prima etapa din SuperLiga a venit si cu super castiguri la pariuri 11 selectii si ceva emotii totul pentru 9000 de euro
Prima etapă din SuperLigă a venit și cu super câștiguri la pariuri! 11 selecții și ceva emoții, totul pentru 9.000 de euro! Sursă foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

O dată cu startul SuperLigii, pariorii au la dispoziție și mai multe evenimente din care își pot extrage cotele câștigătoare. CFR Cluj – Rapid și FC Argeș – UTA sunt partidele selectate de un parior care a bifat un câștig în valoare de 9.000 de euro.

Un parior a dat lovitura cu un bilet de 11 evenimente. Ce alegeri a făcut și care au fost partidele care i-au dat emoții

Suma exactă, 44.073 lei, a fost stabilită și cu ajutorul super bonusului, care în acest caz a reprezentat 30 la sută din câștig. Adică peste 1.000 de lei! Profită și tu de numeroasele bonusuri oferite de Superbet pentru a face profit la pariuri.

ADVERTISEMENT

Este cu adevărat o vară incendiară și din punct de vedere al câștigurilor la pariuri. Au mai multe bilete cu profit uriaș, inclusiv unul de peste 7.000 de euro cu meciuri jucate la live.

Biletul pe care îl prezentăm a avut un total de 11 selecții, iar cotele cele mai mari au venit din Egipt. Pyramids a trecut cu 2-0 de Al Ahli și a asigurat o cotă generoasă, 3,30, bifată relativ ușor. Iar Ismaily s-a impus în deplasare cu Future FC pentru o cotă și mai bună, 3,70. Tot din același campionat s-a înverzit și o cotă de 1,70 cu victoria lui Zamalek în deplasare cu Ghazl.

ADVERTISEMENT

A mizat și pe două jocuri din SuperLigă: FC Argeș – UTA și CFR Cluj – Rapid

Alte două partide alese au fost din prima ligă poloneză. A fost 1-1 la Korona – Legia, astfel că s-a ales corect 0-3 goluri în meci, la cotă 1,30. Un gol marcat la ultima fază de Jagiellonia a rezolvat cota 1,60 pentru 2-6 goluri în partida cu Piast. Gazdele s-au impus 2-0.

SuperLiga a contribuit de asemenea cu două partide pe biletul câștigător. FC Argeș – UTA și CFR Cluj – Rapid au fost alesele. Peste 0,5 goluri, peste 2,5 cartonașe galbene și peste 5,5 cornere s-a ales la partida de la Pitești. 2-0 victorie pentru gazde, meci cu 4 galbene și 8 cornere. Cotă 1,50.

ADVERTISEMENT

La partida campioanei s-a mers pe peste 0,5 goluri, peste 2,5 cartonașe galbene și peste 6,5 cornere. A fost 1-0 pentru CFR Cluj, gol marcat în startul partidei, cinci cartonașe galbene și 12 cornere. Cotă 1,55.

Un meci din Norvegia în care totul a ieșit la limită. Alegeri interesante și din Israel și Norvegia

O abordare asemănătoare, dar chiar mai îndrăzneață, a venit la un meci din Norvegia, Ham-Kam contra Bodo/Glimt. S-a ales peste 1,5 goluri, peste 8,5 cornere și peste 1,5 cartonașe galbene. Și chiar a fost la limită! 0-2, 9 cornere și două cartonașe galbene. Suficient pentru a bifa și cota de 1,75.

ADVERTISEMENT

Din Israel, în Supercupă, tot la cotă 1,75, s-a jucat PSF X la partida Maccabi Haifa – Hapoel Beer Sheva. Fosta adversară a FCSB a egalat la 1 în repriza secundă pentru a face cota verde, iar apoi s-a impus la lovituri de departajare.

În fine, Osijek a trecut cu emoții de Gorica, scor 2-1, suficient însă pentru a bifa cu succes și acest eveniment din runda 1 a campionatului din Croația. Cotă 1,53 pentru 1 solist pe biletul câștigător.

Cu mare atenție la super bonusurile oferite de Superbet, pariorii pot avea șanse mult mai importante de a obține profit. Exact așa cum s-a întâmplat și în acest caz, cu încasare de 9.000 de euro.

 

ADVERTISEMENT