PRIMA ETAPĂ, PRIMELE BILETE CÂŞTIGĂTOARE ÎN PREMIER LEAGUE

Începe divizia de elită a ţării în care s-a inventat fotbalul modern. Premier League porneşte la drum cu un nou sezon în care lupta dintre echipele din Big Six se anunţă a fi una spectaculoasă! E campionatul în care se învârt cei mai mulţi bani. E campionatul care a cheltuit peste un miliard de euro pentru achiziţiile din această vară! E campionatul care îţi va aduce şi ţie cele mai mari câştiguri?

Pariază la Superbet.ro pe meciurile primei etape din Premier League:

https://www.superbet.ro/pariuri-sportive/campionat/106

Man City e principala favorită la titlu. La Superbet.ro îţi triplezi miza dacă pariezi pe un triumf al Cetăţenilor. Man United e a egalitate cu Chelsea, cotă 4.40. Omogenitatea lui Tottenham şi aportul formidabilului golgheter Harry Kane (cel mai bun marcator al ultimelor două ediţii EPL) au urcat Spurs în onorantul Big 4! Cotă 10.5 pentru băieţii lui Pochetino!

Vezi toate cotele şi pariază la Superbet.ro pe campioana Angliei!
https://www.superbet.ro/pariuri-speciale/S9037
Primul meci al sezonului e pe Emirates unde Tunarii lui Wenger vor un start în forţă. Sezonul trecut le-a adus onorantul trofeu al Cupei Angliei, dar i-a privat de participarea în Champions League, pentru prima oară după 20 de ani de prezenţă neîntreruptă, record pentru echipele englezeşti! Cotă 2.15 pentru Lacazette marcator şi Arsenal câştigătoare împotriva celei mai surprinzătoare campioane din istoria Premier League, Leicester. Şi dacă tot am pomenit de şocuri, ce spui de cota 14.0 pentru Vardy marcator şi Leicester câştigătoare?

Profită de oferta specială Superbet.ro pentru Arsenal - Leicester
https://www.superbet.ro/pariuri-speciale/S9172

Derby-ul primei etape e meciul de pe Old Trafford dintre Man United şi West Ham. Dacă pariezi 100 Lei că meciul se transformă într-un coşmar pe Teatrul viselor pentru gazde, ai cotă 10.5 pentru victoria lui West Ham. În cazul în care pierzi şi acesta e primul pariu pus la Superbet.ro, primeşti înapoi jumătate din miză

Fă profit la Superbet.ro în meciul Man United - West Ham
https://www.superbet.ro/match/1164733/manchester-utd---west-ham

Adrenalina celui mai bogat şi mai urmărit campionat se simte cu pariuri curajoase. În sezonul trecut, 49% victorii ale gazdelor, 22% remize, 29% victorii ale oaspeţilor, 51% meciuri GG, 2.80 goluri per meci. Scorurile cele mai frecvente au fost 1-0 (15,5%), 2-1 (14,2%) şi 2-0 (13,2%). Deci, ce joci în prima etapă?

Pariază la Superbet.ro pe meciurile primei etape din Premier League:
https://www.superbet.ro/pariuri-sportive/campionat/106

viewscnt
OraPostulSportEveniment
18:30
Liga Nationala ASC Corona Brasov - SCM Craiova
1 EUR4.6573 lei-0,0026
1 USD3.8067 lei-0,0115
1 XAU163.7883 lei+0,1902