Sport

Primele faze controversate ale campionatului! FCSB a cerut două penalty-uri în duelul cu Botoșani. Sebastian Colțescu, tare pe poziție

FCSB a cerut penalty în prima repriză a duelului cu Botoșani.
15.07.2021 | 21:44
Primele faze controversate ale campionatului FCSB a cerut doua penaltyuri in duelul cu Botosani Sebastian Coltescu tare pe pozitie
ADVERTISEMENT
15-07-2021
18:45

Încă un penalty cerut de FCSB în duelul cu Botoșani

După faza din minutul 3, FCSB a mai cerut un alt penalty în minutul 51 al confruntării cu FC Botoșani, când Ovidiu Popescu a avansat cu mingea spre poarta moldovenilor, după o gafă în apărarea lor, iar Malcom Edjouma a intervenit, mijlocașul „roș-albaștrilor” cerând un penalty.

Reluările TV au arătat că într-adevăr a existat un contact între Edjouma și Ovidiu Popescu, din nou la marginea careului, însă din nou Sebastian Colțescu nu a dictat penalty.

La trei minute distanță, Florin Tănase a cerut și el un penalty, după un duel cu Enriko Papa, însă căpitanul „roș-albaștrilor” nu a fost atins decisiv și a căzut târziu, după cum au arătat reluările TV.

A fost nevoie de doar 3 minute din meciul FC Botoșani-FCSB pentru a apărea prima fază controversată din noul sezon.

Este vorba despre o fază petrecută la marginea careului, când Octavian Popescu a primit o pasă bună de la Florin Tănase și a strecurat mingea printre picioarele lui Bogdan Racovițan, după care a fost faultat de fundașul modlovenilor.

ADVERTISEMENT

Prima fază controversată a campionatului a avut loc în duelul Botoșani – FCSB

Duelul dintre FC Botoșani și FCSB a adus și prima fază controversată a campionatului, după un fault asupra lui Octavian Popescu făcut de Bogdan Racovițan, fundașul moldovenilor.

Sebastian Colțescu, arbitrul partidei a luat decizia de a nu dicta nimic, deși reluările TV au arătat că a existat un contact între cei doi jucători, care a fost chiar la marginea careului, însă întrebarea este dacă a fost pe linia careului sau nu.

ADVERTISEMENT

După momentul faultului, toți jucătorii FCSB-ului și banca tehnică a echipei au strigat către „central” să acorde penalty, însă Sebastian Colțescu nu și-a schimbat decizia.

„Cordea mi-a plăcut, e important să debuteze cu dreptul!”

Narcis Răducan a comentat prima repriză a duelului dintre Botoșani și FCSB, remarcându-l pe Andrei Cordea, tânărul fotbalist ajuns în vară la vicecampioana României de la Academica Clinceni.

ADVERTISEMENT

„Meciul e bunicel, ținând cont că e prima etapă. FCSB are intenții de a câștiga, ascendentul moral îi e alături, dar replica e pe măsură, nu s-a predat deloc Botoșani.

Cordea mi-a plăcut și e important să debutezi cu dreptul la FCSB, pentru că presiunea e mare”, a spus Narcis Răducan, la TV DigiSport.

ADVERTISEMENT

Este primul meci oficial al sezonului pentru FCSB, care vine după o serie de victorii pe linie în meciurile amicale disputate în această vară.

După duelul cu FC Botoșani, FCSB se va duela cu Șahtior Karagandy, în preliminariile Conference League.

Echipa de start a FCSB-ului pentru duelul cu Botoșani:

  • FCSB: Vlad – V. Crețu, Haruț, S. Vucur, Radunovic – Moruțan, A. Crețu, Oaidă – Cordea, Fl. Tănase, Oct. Popescu
  • Rezerve: Straton, Ondrasek, I. Cristea, I. Stoica, Cr. Dumitru, Ov. Popescu, Perianu, Musi, S. Șerban
  • Antrenor: Dinu Todoran

  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Șahtior Karagandy: 4,80 este cota pentru „X”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT