Sport

Prima fază rezolvată de VAR în SuperLiga! „Roșu” direct pentru Mateiu la faza golului de 2-2 din Universitatea Craiova- Sepsi

Partida dintre Universitatea Craiova și Sepsi a adus prima fază rezolvată de sistemul VAR, moment în care fanii oltenilor au fost contrariați de-a dreptul.
15.07.2022 | 23:32
Prima faza rezolvata de VAR in SuperLiga Rosu direct pentru Mateiu la faza golului de 22 din Universitatea Craiova Sepsi
Partida dintre Universitatea Craiova și Sepsi a adus prima fază rezolvată de sistemul VAR, moment în care fanii oltenilor au fost contrariați de-a dreptul.
ADVERTISEMENT

Mai precis, Sepsi a reușit egalarea în minutul 88 prin Nicolae Păun, iar în momentul șutului Alexandru Mateiu a avut o intervenție extrem de dură.

Prima fază rezolvată de VAR în SuperLiga la U Craiova – Sepsi

Partida dintre Universitatea Craiova și Sepsi a avut nevoie de o decizie luată după verificarea videoarbitrajului, imediat după golul marcat de Nicolae Păun în minutul 88.

ADVERTISEMENT

Jucătorul lui Sepsi a reușit să marcheze cu un șut de la marginea careului, dar exact în momentul în care a șutat, Alexandru Mateiu a intrat dur prin alunecare și i-a prins glezna adversarului.

Astfel, după fază, arbitrul Radu Petrescu s-a dus să verifice faza cu ajutorul VAR-ului, moment în care fanii Craiovei s-au bucurat, crezând că arbitrul va anula golul covăsnenilor.

ADVERTISEMENT

Mirarea a fost imensă pentru fanii olteni când au văzut că Radu Petrescu i-a acordat direct cartonașul roșu lui Alexandru Mateiu, care a ieșit de pe teren fără să protesteze.

VEZI VIDEO AICI

Fanii olteni au mai avut emoții la golul doi al oltenilor

Universitatea Craiova a condus cu 2-0 prin golurile lui Gustavo, iar la cea de-a doua reușită, arbitrul a aștepta confirmarea pentru a putea valida golul.

ADVERTISEMENT

A fost o așteptare de 2-3 minute, în care Radu Petrescu a lăsat să se efectueze și o schimbare de jucători, momente în care fanii olteni au stat cu sufletul la gură.

În cele din urmă, golul a fost validat, iar decizia centralului fusese bună, „tușierul” nesemnalizând corect o poziție a lui Andrei Ivan, care a fost ținut în joc de Mihai Bălașa.

ADVERTISEMENT

În cele din urmă, Sepsi a reușit să revină și a marcat două goluri pe final, prima dată prin Damașcan cu un șut de la marginea careului și al doilea gol a fost marcat tot de la marginea careului, însă Nicolae Păun a fost cel care a adus egalarea pentru echipa sa.


  • (P) Cota BETANO pentru KF Vllaznia – Universitatea Craiova: 1,88 este cota pentru „2 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT