Fotbal international

Prima fotografie cu Cristiano Ronaldo în izolare! Ce mesaj i-a transmis iubita Georgina. Foto

13.10.2020 | 18:49
Prima fotografie cu Cristiano Ronaldo in izolare Ce mesaj ia transmis iubita Georgina Foto
ADVERTISEMENT

A apărut prima fotografie cu Cristiano Ronaldo în izolare. Oficialii Federației Portugheze de Fotbal au anunțat că superstarul testat pozitiv cu coronavirus se simte bine și nu prezintă simptome.

Asta reiese și din imaginea postată de iubita fotbalistului, Georgina Rodriguez, care a făcut publică o captură de ecran din timpul unui apel video purtat cu Ronaldo.

ADVERTISEMENT

În vârstă de 35 de ani, cel supranumit CR7 a fost depistat pozitiv cu coronavirus înaintea meciului pe care Portugalia în va susține cu Suedia în data de 14 octombrie.

Prima fotografie cu Cristiano Ronaldo în izolare! Mesajul Georginei: „Tu ești inspirația mea”

După ce a fost depistat pozitiv cu coronavirus, iar Federația Portugheză de Fotbal a anunțat că nu mai face parte din lotul lui Fernando Santos și a intrat în izolare, Cristiano Ronaldo a luat legătura cu iubita sa, modelul Georgina Rodriguez.

ADVERTISEMENT
Mesajul Georginei Rodriguez pentru Cristiano Ronaldo
Mesajul Georginei Rodriguez pentru Cristiano Ronaldo

Cei doi au comunicat prin intermediul unui apel video, iar iubita lui Ronaldo a profitat de ocazie pentru a realiza o captură de ecran, pe care a postat-o pe Instagram cu mesajul: „Tu ești inspirația mea”.

Oficialii Federației Portugheze de Fotbal au anunțat că Ronaldo se simte bine și nu prezintă simptome, iar imaginea postată de iubita fotbalistului susține această idee.  Ronaldo zâmbește și pare a fi într-o dispoziție excelentă.

ADVERTISEMENT

A cinat cu Pepe și Joao Felix, iar săptămâna trecută s-a îmbrățișat cu Sergio Ramos și Mbappe

Problemele lui Cristiano Ronaldo au apărut astăzi, 13 octombrie, când a primit rezultatul ultimului test COVID-19 pe care l-a efectuat. Acesta a fost unul pozitiv, astfel că portughezii au intrat în alertă și au testat toți componenții lotului național. Din fericire, niciun alt jucător nu a mai fost depistat pozitiv.

În seara zilei de 12 octombrie, Cristiano Ronaldo a cinat împreună cu restul lotului formației lusitane și a postat pe Instagram o fotografie cu descrierea „Uniți pe teren, dar și în afara lui”.

ADVERTISEMENT

Printre persoanele care au intrat în contact cu superstarul lui Juve în ultimele zile se numără și Sergio Ramos și Kylian Mbappe. Portugalia a jucat un amical contra Spaniei în data de 7 octombrie, iar la finalul meciului Ronaldo, Ramos și Pepe s-au pozat la vestiare.

Cristiano Ronaldo s-a pozat cu Sergio Ramos și Pepe
Cristiano Ronaldo s-a pozat cu Sergio Ramos și Pepe

Și cu Kylian Mbappe a intrat Ronaldo în contact după remiza albă înregistrată la paris între Franța și Portugalia, în data de 11 octombrie. Cei doi au glumit între ei pe parcursul meciului și s-au îmbrățișat.

Portugalia va juca miercuri, 14 octombrie, de la ora 21:45 contra Suediei, într-un meci contând pentru Liga Națiunilor. Ronaldo este singurul jucător portughez pe care Fernando Santos nu poate conta, după ce a fost depistat pozitiv cu coronavirus.

ADVERTISEMENT