Life

Prima fotografie cu Prințul George la nouă ani. Imaginea a fost făcută de Ducesa Kate

Prima fotografie a Prințului George la nouă ani. Mama lui, ducesa Kate Middleton, a făcut publică imaginea cu fiul său cel mare în acest moment important.
22.07.2022 | 08:37
Prințul George a împlinit zece ani. Foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Prințul George a împlinit vârsta de nouă ani, iar mama lui, ducesa Kate, l-a surprins cu prima fotografie în acest moment important.

Prima fotografie a Prințului George la nouă ani

Așa cum este obiceiul, Casa Regală postează imagini cu membrii săi, atunci când își serbează ziua de naștere, iar același lucru s-a întâmplat și în cazul Prințului George.

ADVERTISEMENT

Cea care a realizat fotografia a fost nimeni alta decât mama sa, ducesa Kate Middleton, iar fiul cel mare al acesteia cu Prințul William este văzut zâmbind larg în fața aparatului de fotografiat.

Prințul seamănă mult cu tatăl lui, Prințul William, iar pentru fotografia respectivă, fiul ducilor de Cambridge a purtat o ținută lejeră, cu un tricou de culoare albastră.

ADVERTISEMENT

Prințul George se afla la plajă cu familia lui, acolo fiind făcută și fotografia care onorează vârsta împlinită de acesta, cea de nouă ani.

Prințul George, prima fotografie la nouă ani. Foto: Duke and Duchess of Cambridge – Instagram

Prințul George, viral după apariția la Wimbledon

La opt ani, Prințul George și-a făcut debutul la faimoasa competiție de tenis Wimbledon, unde a mers alături de tatăl și mama sa. A stat în tribune și a urmărit meciurile, dar nu fără a se plictisi.

ADVERTISEMENT

Debutul prințului a avut loc acum două săptămâni și a furat toate privirile. Imaginile cu acesta au devenit virale, dar o replică a prințului a fost cea care i-a făcut pe internauți să îi plângă de milă.

Conform regulilor stricte de la Wimbledon, bărbații trebuie să vină îmbrăcați la patru ace, iar acum familia regală britanică stătea la faimosul Royal Box, inclusiv prințul care abia a împlinit nouă ani acum a trebuit să respecte codul.

ADVERTISEMENT

Marea Britanie trecea atunci printr-un val de caniculă, iar atunci când Prințul George s-a plâns tatălui său că îi este „prea cald”, internauții i-au plâns de milă.

„Bietul mic prinț George la Wimbledon pentru finala de simplu masculin, purtând sacou și cravată! Temperaturi de 30 de grade Celsius!”, a scris cineva.

“Îmi pare puțin rău pentru Prințul George, care trebuie să asiste la finala de simplu masculin de la Wimbledon. Ar putea dura ore întregi și pe căldura asta!”, a spus altcineva.

ADVERTISEMENT