News

Prima imagine cu Andreea Bălan, după externare! Ce a făcut prima dată când a ajuns acasă

Andreea Bălan a fost externată după ce operația de cezariană prin care a născut cea de-a doua fetiță ale sale a provocat complicații medicale cât se poate de serioase.
27.03.2019 | 18:39
Prima imagine cu Andreea Balan dupa externare Ce a facut prima data cand a ajuns acasa

Andreea Bălan le-a arătat fanilor o imagine extrem de emoționantă, imediat după ce s-a externat. Artista s-a pozat în timp ce o ținea de mână pe micuța fetiță. Andreea Bălan este subiectul principal în presă din prima zi de la nașterea celei de-a doua fetiță. Cântăreața a născut în cursul zilei de 4 martie, iar după ce a adus-o pe lume pe fetița sa, a intrat, preț de 1 minut, în stop cardio-respirator. Din nefericire, complicațiile nu au încetat să apară.

Andreea Bălan, prima imagine după externare

Andreea Bălan le-a adus urmăritorilor din mediul online o fotografie cât o mie de cuvinte. După externare, vedeta s-a pozat alături de mezina familei. Alături de aceasta s-a aflat clipă de clipă soțul ei, George Burcea. Din nefericire, clipele grele nu se termină nici aici pentru artistă, astfel că va trebui să aibă mare grijă.

“Pentru că problema ta este și problema mea. Pentru că patul tău de spital este și patul meu. Pentru că zâmbetul tău este și zâmbetul meu. Pentru că ai tăi copii sunt ai noștri copii. Pentru că familia mea sunteți voi, mămiciule?‍?‍?‍? Pentru că vă iubesc??❤️”, a fost mesajul soțului Andreei care a emoționat pe toată lumea.

 Prima poză după externare a Andreei Bălan
Prima poză după externare a Andreei Bălan alături de fetița ei

Riscurile nu se opresc aici pentru Andreea Bălan

“Există riscuri în continuare, de aceea e ținută în spital. Pot apărea accidente și la o persoană care are o operație mai simplă. Dacă ea are niște probleme de sănătate și de coagulare sigur că se poate întâmpla la fel.

Trebuie rezolvată cu niște chestii specifice, să vadă dacă e o problemă pe coagulare. Există tratament specific. Din moment ce nu a fost diagnosticată problema, își face de cap în continuare. Vindecarea devine normală după ce se află motivul pentru toate problemele şi se aplică tratamentul necesar. “, a declarat medicul care a operat-o, Ovidiu Peneș.