Life

Prima imagine cu băiețelul lui Pepe! Cum se numește micuțul

Pepe și-a arătat băiețelul fanilor săi pe rețelele sociale și a mărturisit că și-a dorit de mult timp o asemenea minune. Artistul mai are două fetițe cu Raluca, cea de a doua soție a lui.
19.06.2022 | 17:58
Prima imagine cu baietelul lui Pepe Cum se numeste micutul
Ce nume a ales Pepe pentru băiețelul lui! Cântărețul a făcut o alegere inedită. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Pepe a devenit tată pentru a treia oară, în urmă cu câteva săptămâni. Iubita artistului, Yasmine a născut un băiețel, iar Pepe a publicat prima imagine cu unicul său băiețel. Interpretul mai are două fetițe, din căsnicia lui cu Raluca Păstramă. Pepe a mai fost căsătorit cu Oana Zăvoranu, de care s-a despărțit cu tam-tam, dar nu au avut copii împreună.

Pepe și-a arătat băiețelul fanilor săi

Pepe se consideră un tată împlinit, din toate punctele de vedere. Prezentatorul de la Te cunosc de undeva a devenit tată pentru a treia oară, după ce iubita lui, Yasmine a adus pe lume un băiețel.

ADVERTISEMENT

Cele două fetițe le are cu Raluca Pastramă, de care s-a despărțit după opt ani de mariaj. Atât Pepe, cât și Raluca și-au refăcut viața sentimentală, la scurt timp de la divorț.

pepe
Pepe și-a arătat băiețelul și le-a spus fanilor săi cum îl va boteza. Sursa foto: captură YouTube.

Însă, interesant este că în timp ce Pepe e proaspăt tătic, și fosta lui soție, Raluca Pastramă a devenit iar mamă, și a adus pe lume o fetiță cu noul ei partener. Acum, partenera de viață a lui Pepe este Yasmine Odyar.

ADVERTISEMENT

Cântărețul a făcut primele declarații despre băiețelul lui și a publicat prima imagine cu fiul său. Pepe a considerat că e cazul ca fanii săi să îl cunoască pe micuț. Cei doi s-au fotografiat în casă, pe canapea.

Pepe își ține fiul în brațe, afișând un zâmbet larg pe față. ”Mulţumesc pentru urările transmise lui Pepe Junior. 23 de ani am aşteptat acest moment. Încerc să mă bucur de familia mea, încerc să fiu cât mai prezent în viața celor care mă iubesc și mă respectă ”, a spus Pepe, la scurt timp după ce partenera sa a născut.

ADVERTISEMENT

Cum se numește băiețelul lui Pepe

După ce s-a despărțit de cea de a doua soție, Raluca Pastramă, cântărețul Pepe s-a afișat cu noua sa lui iubită, Yasmine Ody. Acesta a încercat să țină sarcina partenerei sale de viață secretă, dar în final s-a aflat. Cântărețul a devenit tată pentru a treia oară la vârsta de 42 de ani.

Iubita lui a născut un băiețel perfect sănătos. Pe canalul său de Youtube, el a anunțat că a devenit din nou părinte. De asemenea, acesta a dezvăluit și numele micuțului său. Fiul lui Pepe îi va duce numele mai departe tatălui său, pentru că se va numi Pepe Jr.

ADVERTISEMENT

„Pentru familia Pepe Online, le-am dat imagini cu băiețelul, cu noi din spital. N-am vrut să le fac publice. Știam că le preia toată presa. Am zis să rămână în familie, că așa-i frumos.

Toate la timpul lor. Să mai treacă o perioadă, poate câteva zile, câteva ore, câțiva ani. Nu ne plac lucrurile grăbite. În familie se împart și necazurile și bucuriile. El este Pepe, iar eu sunt Ionuț Pascu’, a declarat aseară Pepe pe YouTube.

ADVERTISEMENT
Tags: