Life

Prima imagine cu cea de-a doua fetiță născută de Laura Cosoi. Ce nume va purta – Foto

17.08.2020 | 20:58
Prima imagine cu cea dea doua fetita nascuta de Laura Cosoi Ce nume va purta  Foto
Laura Cosoi a devenit mamă de Sfânta Maria. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Laura Cosoi a devenit mamă din nou în weekend-ul ce a trecut și le-a împărtășit fanilor frumoasa veste. Fetița ei a venit pe lume chiar de Sfânta Maria, prilej cu care actrița a simțit nevoia să scrie câteva rânduri emoționante, dar și să le mulțumească tuturor medicilor și asistentelor care s-au ocupat de ea în timpul sarcinii și al nașterii.

Laura Cosoi a dus-o pe lume pe surioara Ritei

Fosta protagonistă a sitcom-ului „La bloc” difuzat de PRO TV a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă, pe cale naturală.

ADVERTISEMENT

Vedeta are deja și numele pentru fetița ei: Vera. Actrița mai are o fată, Rita, care așteaptă cu nerăbdare să își strângă în brațe surioara.

Actrița și soțul ei, Cosmin, au făcut deja toate pregătirile pentru camera celor două, căci Vera și Rita vor împărți același loc pentru a se obișnui de mici să fie darnice și ajutătoare una cu cealaltă.

ADVERTISEMENT

„Pe 15 august, în zi Sfântă, a venit pe lume, pe cale naturală, minunea noastră, Vera 🤍 Suntem binecuvântați de Dumnezeu și iubiți! Multumim pentru fiecare gand bun! Azi mergem acasa si urmeaza intalnirea cu tati cu cu Rita bună. Ah, câte emoții!”, a scris Laura Cosoi pe Instagram, în dreptul fotografiei cu micuța Vera.

Cum a avut grijă de fizicul ei în timpul sarcinii

Cele 9 luni au trecut, așadar, foarte repede pentru actriță și multă lume s-a întrebat cum a reușit să se mențină în formă. Laura le-a oferit secretele fanilor ei pe blogul personal.

ADVERTISEMENT

Actrița le-a oferit mai multe sfaturi femeilor însărcinate care sunt preocupate de silueta lor.

„Alege pe cât posibil fructe și legume din surse sigure, fără multe pesticide. E un lucru important și când nu ești însărcinată, dar mai ales atunci. Alimentele trebuie să ne hrănească organismul, să ne dea putere, nu să-l otrăvească cu chimicale. Dacă nu sunt tocmai sigură din ce sursă provin, spăl bine fructele și legumele și le las un pic în apă cu bicarbonat, care mai neutralizează eventualele efecte nocive”, este unul din îndemnurile redactate pe blogul ei, lauracosoi.ro.