Life

Prima imagine cu Edward Sanda și Cleopatra Stratan din America Express. Ce au spus înainte de a pleca în competiție

Prima imagine cu Edward Sanda și Cleopatra Stratan. Cum arată cei doi după ce au plecat la America Express. Ce au spus înainte de a merge în competiție.
05.06.2023 | 17:57
Prima imagine cu Edward Sanda si Cleopatra Stratan din America Express Ce au spus inainte de a pleca in competitie
Prima imagine cu Edward Sanda și Cleopatra Stratan din America Express. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Edward Sanda și Cleopatra Stratan au postat prima imagine cu ei din competiția America Express. Ce au declarat aceștia înainte de a pleca.

Prima imagine cu Edward Sanda și Cleopatra Stratan din America Express

Cei doi soți au plecat împreună în aventura vieții lor, la America Express. Filmările au început deja, chiar dacă show-ul va putea fi văzut la TV abia în 2024.

ADVERTISEMENT

Edward Sanda și Cleopatra Stratan sunt în două ținute lejere speciale pentru a face față provocărilor de la Amerixa Express.

Ei au și două ghiozdane cu numele lor scrise pe ele, pe care le cară peste tot. De asemenea, aceștia poartă hanorace negre la fel, cu simbolul America Express – Drumul Soarelui.

ADVERTISEMENT
Cleopatra Stratan și Edward Sanda
Edward Sanda și Cleopatra Stratan. Foto Instagram

Ce au spus Edward Sanda și Cleopatra Stratan înainte de a pleca la America Express

Conturile de socializare ale celor doi au fost preluate de alte persoane, având în vedere că ei nu mai au timp să posteze mereu pentru fanii lor.

Pe contul Cleopatrei Stratan a apărut și cuvintele pe care le-au spus cei doi înainte de a pleca. Edward Sanda și Cleopatra Stratan au vorbit despre încrederea în forțele proprii și despre faptul că nu au plecat la drum cu un plan.

ADVERTISEMENT

De asemenea, cei doi sunt pregătiți pentru aventură și au spus că întreaga viață ar trebui să fie așa.

„Câteodată trebuie doar să tragi aer în piept, să ai încredere în tine. Nu ai nevoie de un plan, pentru că viața este o adevărată aventură!

ADVERTISEMENT

Așa spuneau acești scumpi dragi, înainte de a pleca în frumoasa, dar al naibii de grea cursă! @americaexpressromania Drumul Soarelui!”, este mesajul transmis pe pagina lor de Instagram.

Edward Sanda și Cleopatra Stratan fac parte din cuplurile care au plecat la America Express. De obicei, soții evită să meargă împreună de teamă că se vor certa foarte rău la televizor, în fața întregii țări.

Dar sunt câțiva curajoși în acest sezon care vor să arate cât de bine se pot înțelege doi parteneri. Și Giulia și soțul ei participă la America Express, dar și Iulia Albu și iubitul ei.

ADVERTISEMENT