Life

Prima imagine cu fetița Roxanei Hulpe. Cum arată micuța Zora: „Cea mai mare minune a lumii”

Prima imagine cu fetița Roxanei Hulpe a apărut pe rețelele de socializare. Cum arată micuța Zora, primul copil al știristei.
03.02.2023 | 11:03
Prima imagine cu fetita Roxanei Hulpe Cum arata micuta Zora Cea mai mare minune a lumii
Prima imagine cu fetița Roxanei Hulpe Foto Facebook
ADVERTISEMENT

Roxana Hulpe a postat prima imagine alături de fetița ei. Proaspăta mămică este în culmea fericirii alături de Zora Rafila, bebelușul ei.

Prima imagine cu fetița Roxanei Hulpe

Roxana Hulpe a împărtășit cu admiratorii ei prima imagine alături de fiica ei, Zora Rafila. Mămica este în culmea fericirii alături de fetița sa pe care o ține strâns în brațe.

ADVERTISEMENT

Roxana Hulpe chiar a numit-o pe fetița ei cea mai mare minune a lumii și a mărturisit că nu își mai încape în piele de fericire.

De asemenea, vedeta de la Pro Tv a dezvăluit numele complet al fiicei sale, numită Rafila Zora, iar primul prenume  îl are chiar și jurnalista, de la bunica sa.

ADVERTISEMENT

„Dragoste scăldată în Zori de Zi. Cea mai mare minune a lumii, fetița răsăritului. Nu mă satur să fiu cea mai fericită!  Vă mulțumim pentru toată iubirea voastră! Rafila Zora”, a scris vedera pe rețelele de socializare.

Prima imagine cu fetița Roxanei Hulpe
Prima imagine cu fetița Roxanei Hulpe Foto Facebook

Roxana Hulpe, mesaje de la colegii din Pro TV

La imaginea cu fetița Roxanei Hulpe au apărut comentarii inclusiv de la colegii săi de la Pro TV, care i-au transmis felicitări acesteia.

ADVERTISEMENT

„Felicitări, să vă fie viața plină de dragoste și sănătate!”, a scris colegul ei de la Pro TV, Vitalie Cojocari

„De-abia de acum începe frumosul”, a scris și Ramona Păuleanu, tot de la Pro Tv, iar Magda Pălimariu a scris „Minunăție!!!”.

ADVERTISEMENT

Și Neti Sandu a transmis un mesaj pentru mămica și fetița ei: „Splendoare! Felicitări!”, i-a scris și Neti Sandu proaspetei mămici.

Roxana Hulpe și soțul ei au devenit părinți pe 1 februarie, la primele ore ale dimineții.

Vedeta de la Pro TV și Bogdan Rădulescu s-au căsătorit civil în luna septembrie a anului trecut, la scurt timp de la logodnă.

S-a spus că știrista de la Pro TV era deja însărcinată în momentul în care s-a căsătorit cu Bogdan Rădulescu. Cererea în căsătorie a avut loc la Untold, festival al cărei fondator este chiar soțul ei.

„Când trupul, dar și sufletul mi-au îngenuncheat de fericire și recunoștință. Mi-ai adus luna de pe cer, cu totul. Da. Nespus”, a scris Roxana Hulpe după ce a fost cerută de navastă.

ADVERTISEMENT
Tags: