Fotbal intern

Prima imagine cu George Țucudean după ce a ratat meciurile echipei naționale a României. Cum a fost surprins atacantul CFR-ului. FOTO

30.03.2019 | 08:37
Prima imagine cu George Tucudean dupa ce a ratat meciurile echipei nationale a Romaniei Cum a fost surprins atacantul CFRului FOTO

George Țucudean a ratat primele două meciuri ale echipei naționale a României din preliminariile EURO 2020, iar abia acum a apărut prima imagine cu atacantul CFR-ului. Dan Petrescu a dezvăluit că nu se va putea baza pe serviciile fotbalistului în următoarele 10 zile.

Prima imagine cu George Țucudean după ce a ratat meciurile echipei naționale a României

Internaționalul român a petrecut câteva zile la Belgrad, la Marijana Kovacevici, medicul neconvențional specializat în tratarea leziunilor musculare, iar acesta a făcut minuni cu golgheterul Ligii 1 Betano.

Cristi Bobar, fost oficial de la Dinamo București, a postat o imagine cu George Țucudean și cei doi băieți ai săi. Atacantul CFR-ului se află în Arad, acolo unde se relaxează alături de familia sa înainte să revină sub comanda lui Dan Petrescu la campioana României. VEZI IMAGINEA ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS!

Răzvan Marin, George Țucudean și Denis Drăguș în timpul unui meci jucat de echipa națională a României

Probleme la inimă pentru George Țucudean?

Oficialii CFR-ului au anunțat că George Țucudean s-a accidentat înaintea meciului cu FC Viitorul Constanța la picior și că va avea nevoie de o perioadă de recuperare, dar FANATIK a dezvăluit pe 17 martie că atacantul are probleme de inimă și a plecat la o clinică din Viena pentru a se opera.

George Țucudean a moștenit de la tatăl său sindromul Wolff-Parkinson-Shite, cel care l-a obligat pe Marius Țucudean să renunțe la fotbal îna nul 1994, la doar 27 de ani. “Eu mă născusem cu sindromul WPW, adică aveam un țesut în plus la inimă care la efort accelera ritmul cardiac, dar la fel de bine putea să-l oprească. Sosise o circulară din Capitală, deoarece Toader, un baschetbalist de la Steaua, care suferea de același sindrom, murise la un antrenament”, a spus Marius Ţucudean, conform Prosport.