Sport

Prima imagine cu legendarul Roger Federer în România. Alături de cine s-a pozat în vizita anunțată în exclusivitate de Fanatik. Foto

A apărut prima imagine cu legendarul Roger Federer în România, a cărui sosire a fost dezvăluită în exclusivitate de Horia Ivanovici, la FANATIK SUPERLIGA.
27.05.2023 | 12:52
Prima imagine cu legendarul Roger Federer in Romania Alaturi de cine sa pozat in vizita anuntata in exclusivitate de Fanatik Foto
A apărut prima imagine cu legendarul Roger Federer în România, a cărui sosire a fost dezvăluită în exclusivitate de Horia Ivanovici, la FANATIK SUPERLIGA. Sursă foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Câștigător a 20 de turnee de Grand Slam, elvețianul a sosit joi, 25 mai, în țara noastră, iar Horia Ivanovici a anunțat la FANATIK SUPERLIGAacesta a venit pentru a filma o reclamă pentru Mercedes.

Imagine inedită cu Roger Federer în România

Roger Federer a încercat să treacă neobservat la sosirea în România, însă prezența sa nu a scăpat vigilenților angajați de la Poliţia de Frontieră Română, astfel că o imagine cu cel considerat cel mai mare tenismen din toate timpurile a fost publicată în mediul online.

ADVERTISEMENT

Fostul jucător elvețian apare într-o fotografie alături de o angajată de la Poliţia de Frontieră Română, iar imaginea a ajuns pe pagina de Facebook a instituției. ”A fost o onoare să îi spunem Bun venit în România lui Roger Federer! #politiadefrontiera #ladatorie #misiunepermanenta”, se scrie la descrierea pozei.

Roger Federer este imaginea Mercedes, care i-a dedicat fostului jucător de tenis un proiect special cu ocazia retragerii sale din activitate, iar acesta a venit în România pentru a filma o reclamă pentru producătorul german de mașini de lux.

ADVERTISEMENT

Informația-bombă dezvăluită în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA a fost confirmată și de fostul mare tenismen român Ilie Năstase: ”A venit Federer în România, este adevărat. Dar, din câte știu, va pleca în această seară. Nu am apucat să ne întâlnim”, a declarat Ilie Năstase pentru FANATIK.

Cât câștigă Roger Federer pentru colaborarea cu Mercedes

Roger Federer colaborează de o bună perioadă de timp cu Mercedes, fiind una dintre imaginile reprezentative ale producătorului auto din Germania. Elvețianul mai are contract cu Mercedes până în 2027 și câștigă aproximativ 5 milioane de euro anual pentru colaborarea cu compania nemțească.

ADVERTISEMENT

În luna septembrie a anului trecut, la Laver Cup, turneul de retragere al lui Roger Federer, Mercedes a expus o versiune unicată și specială AMG GT63 S E Performance. Exemplarul îi poartă semnătura fostului jucător.

Federer este unul dintre oamenii care au revoluţionat tenisul în ultimele două decenii. Campionul elveţian a pus racheta în ”cui” la vârsta de 41 de ani, într-un meci de dublu disputat în Laver Cup alături de cel mai mare rival şi, în acelaşi timp, cel mai bun prieten, Rafa Nadal.

ADVERTISEMENT

Roger Federer a stat timp de 310 săptămâni pe locul 1 ATP, cu un record de 257 de săptămâni consecutive. A câştigat 103 turnee de simplu, dintre care 20 au fost de Grand Slam. Deşi s-a impus în toate turneele mari, ”casa” lui este Wimbledon, acolo unde a câştigat titlul de opt ori, record absolut.

ADVERTISEMENT