ADVERTISEMENT
Life

Prima imagine cu Mădălina de la Puterea dragostei după ce a fost stropită cu clor pe față. Ce au surprins camerele de luat vederi

Autor: Dan Suta | 24.09.2020 | 15:14
Prima imagine cu Mădălina de la Puterea dragostei după ce a fost stropită cu clor pe față. Ce au surprins camerele de luat vederi
Mădălina este concurentă la Puterea dragostei. Foto: captură Kanal D

Mădălina de la Putera dragostei a tras o sperietură zdravănă în urma unui joc la care a participat în casa băieților.

ADVERTISEMENT

Mădălina de la Puterea dragostei, în afara oricărui pericol

Din fericire, în afară de cele câteva minute în care i-a fost rău după ce a fost stropită cu clor pe față, frumoasa concurentă nu a pățit nimic.

Mai mult, camerele de filmat au surprins-o pe vedeta de la Kanal D după incidentul unde a fost nevoie de intervenția medicilor, căci inhalase ceva clor, iar fata este teafără și nevătămată.

ADVERTISEMENT

Momentul petrecut în casa din Istanbul a fost dezvăluit de vloggerițele Reea și Tina, cele care comentează lucrurile care se petrec la Puterea dragostei, având informații din interior.

În imaginile apărute pe internet cu Mădălina, se poate vedea că frumoasa concurentă și-a revenit după acea joacă stupidă, iar ce e mai rău a trecut.

ADVERTISEMENT

Cum a avut loc incidentul din casa băieților

„S-a dus în casa băieților. Băieții au vrut să se joace cu ea. Ake și Paul i-au pus salată de vinete în cap, au luat si o altă soluție care de fapt era clor. Nu înțelegeau probabil ce scrie pe ea. O fi găsit-o prin bucătărie sau pe undeva pe la baie și au dat cu clorul ăla pe ea. A ajuns la spital, a vomat, nu mai vedea. O fi crezut că e altă soluție. Mădălina a ajuns la spital”, este relatarea celor două vloggerițe despre acel eveniment.

Mădălina s-a filmat alături de Aya pentru a le arăta fanilor că este bine și că a trecut pericolul. Este evident că dacă starea ei de sănătate era una rea, producătorii nu i-ar fi permis reîntoarcerea în emisiune, concurenta având nevoie de un aviz medical în acest sens.

ADVERTISEMENT

Show-ul Puterea dragostei difuzat de Kanal D este unul din cele mai urmărite din România. De-a lungul celor trei sezoane, reality-show-ul a lansat o serie de vedete precum Livian Pop, Bogdan Mocanu, Andra Volos sau Jador, printre cei mai celebri.

mădălina puterea dragostei
Mădălina de la Puterea dragostei este mai bine după incidentul din casă. Foto: Instagram
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!