Fotbal international

Prima imagine cu Nicolae Stanciu, după plecarea de la Sparta Praga. Ce mesaj a transmis. Foto

28.01.2019 | 19:09
Prima imagine cu Nicolae Stanciu dupa plecarea de la Sparta Praga Ce mesaj a transmis Foto

Nicolae Stanciu a trecut de la Sparta Praga în Emiratele Arabe Unite. Vedeta cehilor s-a mutat în schimbul a 10 milioane de euro și va ajunge la Al Ahli Jeda, după cum a anunțat în premieră FANATIK. El a jucat timp de un an la echipa cehă, timp în care a înscris 10 goluri și a oferit 10 pase decisive în numai 31 de meciuri.

Afacerea este una excelentă pentru Sparta Praga. Cehii îl cumpăraseră pe mijlocașul ofensiv de la Anderlecht Bruxelles, în schimbul a 4 milioane de euro. Astfel, un profit de două ori și jumătate pentru formație care îi mai are în componență pe portarul Florin Niță și pe mijlocașul Alex Chipciu.

Nicolae Stanciu, prima imagine postată după transferul de la Sparta Praga

Mijlocașul naționalei României a postat pe rețelele de socializare prima imagine, chiar în avionul care îl duce din cantonamentul din Marbella către țările arabe. Nicolae Stanciu e văzut purtând un tricou negru, iar poza este însoțită de mesajul „Travelling” (traducere „călătorind”).

Nicolae Stanciu a pus prima imagine după plecarea de la Sparta Praga

Transferul lui Nicolae Stanciu de la FCSB la Anderlecht Bruxelles a fost cea mai scumpă mutare realizată de o echipă din România în istoria fotbalului românesc. Stanciu a trecut în Belgia pentru 9,8 milioane de euro, dar o schimbare de antrenor l-a făcut să piardă echipa la Bruxelles. A jucat în total 53 de meciuri pentru echipa belgiană pentru care a marcat 9 goluri și a mai reușit 10 pase decisive. „Au fost discuții despre Stanciu. Am vorbit despre Nicușor cu conducătorii mei, dar nu s-a realizat din două motive. Primul, financiar, iar al doilea fiindcă cei de la Sparta Praga își doresc să construiască o echipă foarte puternică care să câștige campionatul”, recunoștea Laurențiu Reghecampf, în urmă cu puțin timp.