Life

Prima imagine cu Vulpița de la Acces Direct, după ce Viorel a anunțat că soția lui este gravidă

08.10.2020 | 18:55
Prima imagine cu Vulpita de la Acces Direct dupa ce Viorel a anuntat ca sotia lui este gravida
ADVERTISEMENT

Vulpița de la Acces Direct și Viorel se pregătesc să devină părinți pentru a doua oară. Soții Stegaru din Blegești își vor mări familia, marele anunț fiind făcut chiar de bărbat.

Viorel le-a transmis tuturor prin intermediul unei intervenții la Antena 1 cum arată viața lor din prezent, după ce soții nu mai pot fi urmăriți în cadrul aparițiilor de pe acest post de televiziune.

ADVERTISEMENT

Serialul de la Acces Direct cu Vulpița și Viorel a fost încheiat cu o lună de zile în urmă, iar decizia a fost una luată de conducerea postului TV.

Cum arată Vulpița în prezent, după ce Viorel a anunțat că este însărcinată

Tocmai din acest motiv, mulți au fost curioși să afle ce se întâmplă cu soții din Blegești, care și-au prezentat timp de aproape un an viața în fața publicului.

ADVERTISEMENT

Vulpița de la Acces Direct este însărcinată pentru a doua oară. Viorel a oferit detalii importante în intervenția lui telefonică de la Antena 1, prin care a susținut și care este starea generală a Vioricăi Stegaru.

Cei doi soți mai au împreună o fetiță, iar anunțul a venit în mod surprinzător chiar în emisiunea Mirelei Vaida. Aceasta a fost curioasă să afle cu ce se preocupă în momentul de față soții originari din Vaslui. Telespectatorii au crezut că nu aud bine atunci când Viorel a început să relateze toate detaliile sarcinii.

ADVERTISEMENT

Vulpița va deveni din nou mamă și este în prezent la început de sarcină, având puțin peste o lună din primul trimestru. Anunțul cel mare a fost completat și de o postare pe Instagram, formulată de Veronica Stegaru.

În imagine apar ea și Viorel, tânăra fiind complet naturală și nemachiată. Poza celor doi a fost una prin care șatena a dorit să își arate cel mai probabil entuziasmul legat de noile ipostaze materne pe care le va întâmpina.

ADVERTISEMENT

Din cate se pare, starea ei este una bună, însă la fel ca orice femeie însărcinată cel mai probabil experimentează și stări de greață, la început de sarcină. Veronica a efectuat chiar primul control la un medic specialist, care i-a confirmat faptul că este gravidă.

Prima imagine cu Vulpița de la Acces Direct, după ce Viorel a anunțat că soția lui este gravidă
Vulpița de la Acces Direct a postat primele poze după ce s-a aflat că este iarăsi însărcinată

”Noi muncim. De o lună de zile, viața e bună, dar acum mergem să facem un control să vedem cum e Veronica cu sarcina. Este însărcinată într-o lună și șapte săptămâni. Ea și-a dorit, este veselă, dar e și bine și rău. Undeva pe la sfârșitul lui aprilie ar trebui să nască. Noi n-am crezut și am făcut 10 teste, dar a ieșit ce a trebuit.”, a povestit Viorel Stegaru, într-o intervenție la Acces Direct.

ADVERTISEMENT