Life

Prima imagine cu Daniel Onoriu după ce a fost externat. Cum arată acum pilotul de curse

Daniel Onoriu a fost externat la începutul acestei luni și a apărut prima imagine cu el pe rețelele de socializare. Iată cum arată acum pilotul de curse.
18.03.2022 | 18:10
Prima imagine cu Daniel Onoriu dupa ce a fost externat Cum arata acum pilotul de curse
ADVERTISEMENT

A apărut prima imagine cu pilotul de raliuri Daniel Onoriu, după ce a stat 55 de zile în comă. Sportivul a fost externat din spital la începutul lunii martie.

Prima imagine cu Daniel Onoriu după ce a fost externat

La finalul anului trecut, Daniel Onoriu a ajuns de urgență la Spitalul Floreasca din Capitală din cauza unor probleme apărute după operația de micșorare a stomacului, pe care a făcut-o la o clinică din Turcia.

ADVERTISEMENT

Daniel Onoriu a avut nevoie de mai multe transfuzii cu sânge. Rebeca Onoriu, fiica regretatei Gabi Luncă, a făcut un apel la oameni, care au donat într-un număr mare. Familia s-a rugat pentru sănătatea lui în tot acest timp, iar la sfârșitul lunii ianuarie pilotul s-a trezit din comă.

Operația din Turcia nu a fost efectuată corespunzător, motiv pentru care pilotul de raliuri s-a ales cu hemoragie internă puternică. A stat mai bine de trei luni în spital, dintre care 55 de zile a fost în comă.

ADVERTISEMENT

Recent, Daniel Onoriu a fost externat, iar zilele acestea a postat o fotografie pe rețelele sociale, alături de fiul său. Sportivul este vizibil slăbit, dar se recuperează și respectă indicațiile medicilor.

Daniel Onoriu
Daniel Onoriu, prima imagine după ce a fost externat. Sursa foto: Instagram

La puțin timp după ce a ajuns acasă, sportivul a făcut câteva declarații despre perioada grea pe care a traversat-o.

ADVERTISEMENT

„În urmă cu 99 de zile eram un tip normal, cu vise și speranțe și planuri de viitor. Toată viața am fost activ, sportiv, dar și pofticios. Credeam că doar cele câteva kilograme în plus pe care le aveam erau singura mea problemă.

Am ales cea mai ‘simplă’ și ‘la modă’ metodă de slăbire: gastric sleeve (operație de micșorare a stomacului). Nici prin gând nu îmi trecea că am să intru în tragedia vieții mele.

ADVERTISEMENT

Am mai trecut prin încercări, dar incomparabil cu această cumpănă. Nu există scară de măsurare sau termen de comparație!”, a scris Daniel Onoriu pe Instagram, după ce a fost externat.

ADVERTISEMENT