Life

Prima imagine postată de soția lui Mihai de la 3 Sud-Est cu artistul, după ce a fost internat

20.11.2020 | 11:05
Prima imagine postata de sotia lui Mihai de la 3 SudEst cu artistul dupa ce a fost internat
Prima imagine postată de soția lui Mihai de la 3 Sud-Est cu artistul, după ce a fost internat. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Mihai Budeanu de la 3 Sud-Est a fost diagnosticat cu noul coronavirus, iar acum se află internat în stare gravă la secția de ATI a Spitalului Municipal Mangalia. Soția lui a postat o imagine cu ei doi pe rețelele sociale și îi este alături necondiționat partenerului. 

Mihai Budeanu se află în stare critică și are nevoie de plasmă pentru a se stabiliza. Greutatea corporală este un factor de risc pentru starea de sănătate a artistului.

ADVERTISEMENT

În primă fază, Mihai Budeanu a fost internat la Spitalul Municipal Mangalia, însă a fost transferat la Medgidia după ce starea lui de sănătate s-a înrăutățit.

Prima imagine postată de soția lui Mihai de la 3 Sud-Est cu artistul, după ce a fost internat

Mihai Budeanu se află în stare gravă la Spitalul Municipal Medgidia după ce a fost infectat cu SARS – CoV – 2. Medicii sunt îngrijorați, mai ales că pacientul este supraponderal, iar din această cauză respiră greu.

ADVERTISEMENT

Inițial, artistul a fost internat la Spitalul Municipal Mangalia, unitate suport COVID, însă a fost transferat întrucât unitatea nu oferă tratament cu plasmă. Astfel, Mihai Budeanu este acum internat la unitatea spitalicească din Medgidia, iar starea lui de sănătate este destul de fragilă.

“Starea lui de sănătate nu este foarte bună. Era internat la noi în spital, pe Secţia de Terapie Intensivă. Necesita plasmă, însă unitatea noastră nu oferă, deocamdată, astfel de tratament. A fost transferat la Medgidia”, a declarat un cadru medical al spitalului din Mangalia pentru Focus Press.

ADVERTISEMENT

Emilia Budeanu, soția cântărețului, a postat prima fotografie de când soțul ei a fost internat, iar cunoscuții au transmis gânduri bune familiei și urări de sănătate.

Mihai de la 3 Sud-Est alături de soția lui, Emilia. Sursa foto: Instagram
Mihai de la 3 Sud-Est alături de soția lui, Emilia. Sursa foto: Instagram

Soția este alături de Mihai Budeanu, la fel și restul apropiaților, care i-au transmis urări de însănătoșire grabnică. “Sănătate!”, “Multă, multă sănătate…🤗“, “Ce frumoși sunteți! Să vă iubiți așa mereu! 🤗Multă sănătate!”, au scris aceștia.

ADVERTISEMENT

Constanța intră în carantină din cauza infectărilor cu coronavirus

Constanța va intra în carantină din cauza numărului crescut de infectări cu noul coronavirus întrucât rata a ajuns deja la 5,97 la mia de locuitori la nivel de județ. În Municipiul Constanța, rata infectărilor a ajuns la 9,11 la mia de locuitori, motiv pentru care a fost decisă măsura carantinării orașului.

“Măsura va fi luată ca urmare a depăşirii ratei de incidenţă cumulată, peste pragul de 3/1.000 locuitori. În acest moment, indicele, în reşedinţa de judeţ a ajuns la 9.11/1.000 locuitori. Mai precis, din populaţia totală de 313.088 de locuitori, până în acest moment au fost confirmate, în ultimele două săptămâni, 2.852 de cazuri de infectare cu SARS-CoV-2”, se arată în comunicatul Prefecturii Constanța.

ADVERTISEMENT
Tags: