Fotbal intern

Prima încăierare în Antalya! Două cartonașe roșii la amicalul dintre UTA Arad și Bekescsaba. Video

16.01.2019 | 17:07
Prima incaierare in Antalya Doua cartonase rosii la amicalul dintre UTA Arad si Bekescsaba Video

Nervii întinși în cantonamentele din Antalya au făcut primele victime. Partida dintre UTA Arad și formația maghiară Bekecsaba a oferit un moment mai puțin plăcut. Fotbaliștii celor două formații s-au încăierat în partea a doua a partidei câștigate de trupa din a doua ligă din Ungaria cu scorul de 3-2.

Echipa maghiară a deschis scorul în minutul 19, dar arădenii au egalat imediat, în minutul 21. Bekecsaba a intrat în avantaj înainte de pauză, printr-un gol marcat în minutul 39. Elevii lui Ionuță Popa aveau să egaleze din nou, în minutul 77, dar maghiarii au reintrat în avantaj peste două minute. La scorul de 3-2, cu trei minute rămase de jucat din partidă a avut loc o încăierare între fotbaliștii celor două echipe.

Încăierare în Antalya, la meciul dintre UTA Arad și Bekescsaba

Totul s-a produs după o intrare mai dură a unui jucător al maghiarilor la căpitanul arădenilor, Oualid el Hasni. Acesta nu a stat pe gânduri și a sărit la gâtul adversarului său, atacantul Tamas Ilyes. Imediat coechipierii lor au intervenit pentru a-i despărți pe cei doi. În cele din urmă, s-a creat un meleu care a durat câteva zeci de secunde. La finalul încăierării, arbitrul a ales să le dea direct cartonaș roșu lui Hasni și Ilyes. (vezi la 1:44:00 în video de mai jos)

UTA Arad – Békéscsaba 1912 Előre primul amical al iernii!

Gepostet von TV Arad am Mittwoch, 16. Januar 2019

UTA Arad se află în acest moment pe locul 9 în Liga 2, cu 29 de puncte. Arădenii sunt antrenați de Ionuț Popa, cel care luna trecută a vorbit pentru FANATIK despre condițiile dificile din punct de vedere financiar pe care le întâmpină la „Bătrâna Doamnă”: „UTA înseamnă totul pentru microbiștii arădeni, dar lumea trebuie să înțeleagă că nu mai este aceeași echipă ca cea din perioada comunistă, când existau bani mulți la formație și se câștigau foarte multe titluri. Fanii trebuie să aibă răbdare, pentru că din punct de vedere financiar nu stăm tocmai bine”, a spus Ionuț Popa, pentru site-ul nostru.