Sporturi

Prima înfrângere pentru Cori Gauff la Wimbledon! S-a “antrenat” la dublu pentru partida cu Simona Halep din optimi: “Mă va ajuta pentru meciul de luni!”

06.07.2019 | 23:51
Prima infrangere pentru Cori Gauff la Wimbledon Sa antrenat la dublu pentru partida cu Simona Halep din optimi Ma va ajuta pentru meciul de luni
Coco Gauff a pierdut partida de la dublu mixt de la Wimbledon

Neînvinsă de 6 meciuri la simplu (3 în calificări, 3 pe tabloul principal), noua vedetă de la Wimbledon a cunoscut sâmbătă şi prima înfrângere de pe iarba londoneză. Cori Gauff şi Jay Clarke au făcut perche la dublu mixt, însă au fost învinşi de Robert Lindstedt şi Jelena Ostapenko, scor 1-6, 4-6.

Prima înfrângere pentru Cori Gauff la Wimbledon 2019: “Mi-am antrenat returul şi serviciul”

Cori Gauff a suferit prima înfrângere la Wimbledon 2019, într-un meci care mai mult a fost un antrenament deschis pentru duelul cu Simona Halep din optimile de finală. Jucătoarea de tenis de 15 ani a susţinut că a exersat câteva lovituri pentru meciul care se va juca luni.

“Mi-am exersat puţin serviciul, l-am mai perfecţionat. Mi-am antrenat şi returul, mai ales pe servicul tipului mare (n.r. Robert Lindstedt). Cred că mă va ajuta pentru meciul de luni”, a declarat Cori Gauff la conferinţa de presă de după meciul de la dublu mixt.

Coco Gauff a pierdut partida de la dublu mixt de la Wimbledon şi se pregăteşte de meciul cu Simona Halep
Coco Gauff a pierdut partida de la dublu mixt de la Wimbledon şi se pregăteşte de meciul cu Simona Halep

 

Cum va pregăti meciul cu Simona Halep: “Rutina mea a mers foarte bine”

Fiind întrebată de cum va aborda meciul cu Simona Halep, Cori Gauff a dat un răspuns demn de o jucătoare cu ştate vechi în circuitul WTA. Americanca şi-a adus aminte cu această ocazie că la ediţia din 2018 evolua pe tabloul junioarelor, unde a ajuns până în faza sferturilor de finală.

“O să pregătesc meciul cu Simona Halep la fel cum fac la orice altă partidă. Rutina mea a mers foarte bine până acum, aşa că o să fac aceleaşi lucruri ca şi până acum. Nu ştiu dacă mă simt diferit fiind în a doua săptămână a unui turneu de Mare Şlem. Voi vedea când o să ies pe teren. Anul trecut pe vremea asta jucam la junioare şi pierdeam în sferturi. Este un pas important pentru mine că joc în optimi la senioare”, a precizat Cori Gauff.